Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξεκάθαρος ο Μελισσανίδης σε Βράνιες: «Ό,τι και να γίνει, δεν πωλείσαι»!

Ξεκάθαρος ο Μελισσανίδης σε Βράνιες: «Ό,τι και να γίνει, δεν πωλείσαι»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/1/2018 21:44
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ξεκαθάρισε στον Όγκνιεν Βράνιες ότι η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δεχθεί καμία πρόταση για την παραχώρησή του. Κανονικά την Πέμπτη (18/1) στην προπόνηση ο παίκτης.

Λίγες ώρες μετά την αδικαιολόγητη απουσία του Όγκνιεν Βράνιες από την πρωινή προπόνηση της ΑΕΚ, ο Βόσνιος αμυντικός συναντήθηκε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο διοικητικός ηγέτη της ΠΑΕ του μετέφερε ότι ακόμη και αν έρθει νέα βελτιωμένη πρόταση από την Άντερλεχτ για την παραχώρησή του, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να τη δεχθεί, καθώς η ομάδα έχει αποφασίσει να μην τον πουλήσει.

Παράλληλα, του ζήτησε να δώσει κανονικά το «παρών» στην αυριανή προπόνηση και πώς από εκεί και πέρα η ομάδα θα πάρει την απόφασή της σχετικά με την τιμωρία του για το σημερινό του παράπτωμα.

«Το κεφάλι κάτω και δουλειά», ήταν μία από τις πιο χαρακτηριστικές ατάκες του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος του διευκρίνισε ότι η υπόθεση από την πλευρά του τελείωσε και πως την Πέμπτη (18/1) θα βρίσκεται κανονικότατα στα Σπάτα για να πάρει μέρος στην προπόνηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.