Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μασούντ: «Επέλεξα το "24", για τα χρόνια της ΑΕΚ χωρίς πρωτάθλημα»

Μασούντ: «Επέλεξα το "24", για τα χρόνια της ΑΕΚ χωρίς πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2017 17:54
Σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο φινάλε της σεζόν εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης» ο Σοτζέι Μασούντ. «Επέλεξα τη φανέλα με το "24", για τα χρόνια του συλλόγου χωρίς πρωτάθλημα», ανέφερε ο Ιρανός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μασούντ στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ:

«Σίγουρα έχω φανταστεί τον εαυτό μου πρωταθλητή και γι' αυτό είμαι εδώ! Η ομάδα είναι ζωντανή σε τρεις διοργανώσεις, το Europa League, το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω να πάρουμε το πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος ότι θα το κερδίσουμε! Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ΑΕΚ.

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους από όσους έχω περάσει. Έχω υπάρξει και στην Οσασούνα που παίρνει μέρος στο ισπανικό πρωτάθλημα, που θεωρώ πως είναι το καλύτερο στον κόσμο, αλλά η ΑΕΚ είναι από τις πιο μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι δεν θα χρειαστώ χρόνο προσαρμογής στην ομάδα. Μόνο να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες και το τι θέλει από εμένα ο προπονητής μου. Είμαι έμπειρος ποδοσφαιριστής και γι' αυτό δεν πιστεύω ότι θα μου πάρει χρόνο να προσαρμοστώ. Το πότε θα παίξω θα το κρίνει ο προπονητής».

Για το βαθμό ετοιμότητας του: «Εγώ είμαι έτοιμος να ξεκινήσω προπονήσεις από αύριο μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα. Γνωρίζω ήδη τον γυμναστή της ομάδας από πέρσι. Όσο καιρό δεν έχω αγωνιστεί, έκανα συνέχεια προπονήσεις πάλι μαζί του. Ελπίζω να συμμετάσχω με το Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παρά τις παρεξηγήσεις που είχαν γίνει με την ομοσπονδία. Γνωρίζω τον προπονητή εδώ και πέντε χρόνια και νιώθω σωματικά και πνευματικά έτοιμος να κάνω ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο, έτσι ώστε στο τέλος της χρονιάς να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Και μετά θα δούμε τι μπορεί να γίνει.Το κλειδί για τον τίτλο: «Το κλειδί για τον τίτλο δεν μπορώ να το ξέρω, γιατί πάντα ήμουν αντίπαλος της ΑΕΚ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι ομάδες που κατακτούν τίτλους έχουν ενωμένα αποδυτήρια και συμπαγές σύνολο. Εγώ θέλω να μπορέσω να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα έπειτα από 24 χρόνια, αυτός είναι και ο λόγος που διάλεξα αυτή τη φανέλα, θα ήθελα με αυτόν τον συμβολικό τρόπο να μπορέσω να βοηθήσω την ΑΕΚ».

Το μήνυμα του στον κόσμο: «Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Σίγουρα, όπως είπα και πριν, ήρθα για να πετύχω σπουδαία πράγματα και είμαι σίγουρος ότι θα τα πετύχουμε. Είμαι έτοιμος, αλλά εξαρτάται από τον προπονητή. Νομίζω ότι είμαι σε εξαιρετική κατάσταση και απλά χρειάζομαι λίγες ημέρες για να προσαρμοστώ στην ομάδα. Σίγουρα αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη για να αντικαταστήσω τον Μάνταλο, γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο, ελπίζω να βοηθήσω στην ομάδα. Θέλω να ευχηθώ με την σειρά μου περαστικά στον Μάνταλο και φυσικά περιμένω την στιγμή που θα παίξουμε μαζί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Νομίζω ότι είναι αρκετά νωρίς να μιλάμε για το μέλλον. Θέλω να είμαι στο 100% αρχικά και να βοηθήσω στην ομάδα. Να μπορέσω να βοηθήσω στην ΑΕΚ αυτό το εξάμηνο πρώτα και μετά θα δούμε τη συνέχεια. Η ομάδα βρίσκεται μέσα τρεις διοργανώσεις. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη να βρίσκεται σε μια μεγάλη ομάδα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.