Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Η Μίλαν απέκλεισε την Ίντερ

Κύπελλο Ιταλίας: Η Μίλαν απέκλεισε την Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2017 00:38
Με τον Αντόνιο Ντοναρούμα να «κατεβάζει τα ρολά» στο ντεμπούτο του και τον Κουτρόνε να σκοράρει στην παράταση (104’), η Μίλαν νίκησε με 1-0 την Ίντερ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Μίλαν ήταν η νικήτρια στο «Derby della Madonnina» με αντίπαλο την Ίντερ. Οι «ροσονέρι» κέρδισαν με 1-0 τους «νερατζούρι» στην παράταση και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα παίξουν διπλά ματς την Λάτσιο.

Με τον Τζίτζι Ντοναρούμα να χάνει το ντέρμπι λόγω τραυματισμού και τον 40χρονο Στοράρι να τραυματίζεται στο ζέσταμα, ο Αντόνιο Ντοναρούμα έκανε ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια της Μίλαν. Μάλιστα, ο πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης προχώρησε σε σημαντικές επεμβάσεις, όντας εκ των πρωταγωνιστών των «ροσονέρι».

Η Ίντερ πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα και στο 24’ βρήκε δίχτυα με τον Πέρισιτς, όμως ο διαιτητής έκανε χρήση του VAR και ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ στον Ρανόκια, που επηρέαζε τη φάση. Τέσσερα λεπτά μετά ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Σούσο μέσα από την περιοχή, ενώ στο 33’ η γυριστή κεφαλιά του Ικάρντι πέρασε άουτ.

Η πρώτη μεγάλη φάση στο δεύτερο μέρος άνηκε στην Ίντερ. Στο 59’, ο Ικάρντι με το κεφάλι έβγαλε σε θέση βολής τον Ζοάο Μάριο, αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε εντυπωσιακά με τα πόδια. Η απάντηση της Μίλαν ήρθε στο 65’, με τον Χαντάνοβιτς να αποκρούει ασταθώς τη σέντρα-σουτ του Σούσο και τον Μποναβεντούρα στην επαναφορά να αστοχεί με το κεφάλι.

Στο 79’ οι «ροσονέρι» είχαν δοκάρι με πλασέ του Σούσο μέσα από την περιοχή, ενώ στο 81’ ο Πέρισιτς βγήκε σε θέση βολής αλλά αστόχησε με το αριστερό μέσα από την περιοχή! Έξι λεπτά μετά ο Ντοναρούμα απέκρουσε το μακρινό σουτ του Κροάτη άσου, ενώ στο 90’ το σουτ του Σούσο βρήκε σε σώματα και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, η Μίλαν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ. Στο 104’, ο Σούσο βρήκε εξαιρετικά τον Κουτρόνε, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 1-0. Στο δεύτερο μέρος της παράτασης η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο διαχειρίστηκε άριστα το προβάδισμα της και πήρε τη νίκη-πρόκριση για τα ημιτελικά.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Αντόνιο Ντοναρούμα, Ροδρίγες, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Αμπάτε (53’ Καλάμπρια), Μπίλια, Λοκατέλι (73’ Τσαλχάνογλου), Κεσί, Μποναβεντούρα, Σούσο, Κάλινιτς (75’ Κουτρόνε).

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ναγκατόμο, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Κανσέλο, Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι (75’ Μπρόζοβιτς), Ζοάο Μάριο (67’ Μπόρχα Βαλέρο), Καντρέβα (101’ Εντερ), Πέρισιτς, Ικάρντι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.