Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέφυγε και άλλο η Μάντσεστερ Σίτι!

Πρέμιερ Λιγκ: Ξέφυγε και άλλο η Μάντσεστερ Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2017 00:04
Με γκολ του Στέρλινγκ (31’) η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 1-0 από την έδρα της Νιούκαστλ, έφτασε τις 18 σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ και ξέφυγε με +15 από την 2η θέση.

Το τρένο της Μάντσεστερ Σίτι δεν σταματά πουθενά. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κέρδισε με 1-0 την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και έκανε το 18x18, ξεφεύγοντας με +15 από την 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «πολίτες» πήραν τον έλεγχο από το ξεκίνημα και άρχισαν να… σφυροκοπούν. Στο 6’ ο Αγκουέρο σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 10’ ο Ντε Μπρούιν αστόχησε με σουτ από πλεονεκτική θέση. Στο 16’ ο Έλιοτ «έβγαλε» με το ένα χέρι την κοντινή κεφαλιά του Αγκουέρο, ενώ στο 30’ ο Αργεντινός επιχείρησε μακρινό σουτ, με τη μπάλα να βρίσκει το δοκάρι.

Η πίεση για την Σίτι απέδωσε καρπούς στο 31΄. Ο Ντε Μπρούιν έβγαλε τρομερή ψηλοκρεμαστή μπαλιά για τον Στέρλινγκ και ο Άγγλος με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η Νιούκαστλ θα μπορούσε να απαντήσει άμεσα (34’), όταν μετά από γλίστρημα του Γουόκερ, ο Άαρονς «έσκαψε» τη μπάλα πάνω από τον Έντερσον, όμως ο Οταμέντι απομάκρυνε με το κεφάλι πάνω στη γραμμή.

Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν τη μπάλα, όμως το κοντινό πλασέ του Αγκουέρο βρήκε σε σώματα. Δύο λεπτά μετά ο Έλιοτ απέκρουσε το σουτ του Ζεσούς, ενώ στο 50’ ο Αγκουέρο δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα-σουτ του Στέρλινγκ.

Ενδεικτικό της πίεσης που δέχονταν η Νιούκαστλ είναι ότι η Σίτι είχε 19 τελικές πριν συμπληρωθούν 60 λεπτά παιχνιδιού. Στο 54’ ο Έλιοτ απέκρουσε το συρτό πλασέ του Γκουντογκάν ενώ στο 56’ το σουτ του Ντε Μπρούιν μέσα από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Η Νιούκαστλ κατάφερε να μείνει στο ματς και στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέβασε την απόδοση της, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό θα μπορούσε να έρθει στο 89’ όμως η κεφαλιά-ψαράκι του Γκέιλ μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η Σίτι ξέφυγε με +15 από την 2η θέση, έχοντας αγκαλιάσει το πρωτάθλημα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.