Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα κιτρινόμαυρα ο Μασούντ

Στα κιτρινόμαυρα ο Μασούντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2017 16:40
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος αποτελεί την πρώτη χειμερινή μεταγραφή της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ.

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Σοτζέι Μασούντ στην ΑΕΚ. Ο Ιρανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και πήρε την κιτρινόμαυρη φανέλα με το νούμερο 24.

Ο 33χρονος έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και τον τελευταίο μήνα έκανε προπονήσεις με την Λας Πάλμας προκειμένου να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Τη φετινή σεζόν σημείωσε 3 γκολ και 2 ασίστ σε 15 παιχνίδια με τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίζεται από το 2016 μετρώντας συνολικά 7 γκολ και 8 ασίστ σε 47 συμμετοχές.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Οσασούνα (111 συμμ./ 9 γκολ, 14 ασίστ), Λας Πάλμας (21 συμμ./6 γκολ, 10 ασίστ), Αλ Σαχάνια (23 συμμ./ 5 γκολ) και Αλ Γκαράφα (21 συμμ./ 3 γκολ, 1 ασίστ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Στα κιτρινόμαυρα ο Μασούντ


"H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Ιρανό μεσοεπιθετικό Μασούντ Σοτζέι Σολεϊμάνι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο και πήρε την κιτρινόμαυρη φανέλα με το νούμερο 24.

Ο Μασούντ Σοτζέι γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1984 στο Σιράζ του Ιράν. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ιρανική Sanat Naft το 2002 και μέχρι το 2008 που υπέγραψε στην Οσασούνα αγωνίστηκε και στις Saipa και Al-Sharjah.

Με την Οσασούνα σε πέντε σεζόν πραγματοποίησε συνολικά 101 συμμετοχές στη La Liga, πετυχαίνοντας 8 γκολ. Το 2013 πήρε μεταγραφή στην Las Palmas με την οποία αγωνίστηκε για μία περίοδο (29 συμμετοχές – 5 γκολ), ενώ πριν την μετακίνηση του στον Πανιώνιο τον Ιούλιο του 2016, πέρασε και από το Κατάρ, για λογαριασμό της Al-Shahania και της Al-Gharafa. Στη Super League μετράει μέχρι σήμερα 41 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 άσιστ.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Ιράν, έχοντας 70 συμμετοχές και 8 γκολ. Ηταν στην αποστολή του Ιράν στο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006 με μία συμμετοχή στο τρίτο ματς του ομίλου κόντρα στην Αγκόλα, ενώ ήταν βασικός στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014, παίρνοντας μέρος και στους τρεις αγώνες της φάσης των ομίλων απέναντι σε Νιγηρία, Αργεντινή και Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Ηταν ενεργό μέλος και αρχηγός της Εθνικής του ομάδας στην πορεία για τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μασούντ Σοτζέι, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ"

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.