Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Λίβερπουλ με ρεκόρ ο Φαν Ντάικ

Στη Λίβερπουλ με ρεκόρ ο Φαν Ντάικ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/12/2017 23:15
Η Λίβερπουλ έδωσε τα χέρια με τη Σαουθάμπτον και ανακοίνωσε την απόκτηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έναντι του ποσού ρεκόρ των 84,5 εκατ. ευρώ!

Μετά από ένα καλοκαίρι άκαρπων διαπραγματεύσεων η Λίβερπουλ κατάφερε να συμφωνήσει με την Σαουθάμπτον για την απόκτηση του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Οι «κόκκινοι» θα καταβάλουν στους «Άγιους» το ποσό των 75 εκατ. λιρών (84,5 εκατ. ευρώ) και ο Ολλανδός έγινε αυτόματα η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία.

Ο 26χρονος στόπερ θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 180.000 λιρών.

«Είμαι χαρούμενος και είναι τιμή μου που είμαι πλέον παίκτης της Λίβερπουλ. Είναι μια μέρα περηφάνιας για εμένα και την οικογένειά μου που ανήκω σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ να φορέσω την κόκκινη φανέλα και να παίξω μπροστά στο Kop, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει κάτι σημαντικό τα χρόνια που θα έρθουν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Φαν Ντάικ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.