Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Χριστούγεννα στην κορυφή η Νάπολι, νέα ήττα για Ίντερ

Σέριε Α: Χριστούγεννα στην κορυφή η Νάπολι, νέα ήττα για Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2017 18:19
Η Νάπολι κέρδισε με ανατροπή (3-2) την Σαμπντόρια στο «Σαν Πάολο» και θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή της Σέριε Α. Αντίθετα, η Ίντερ γνώρισε νέα ήττα (1-0 από Σασουόλο) και συνεχίζει την πτωτική πορεία της.

Με τον Χάμσικ να γράφει ιστορία, η Νάπολι νίκησε με 3-2 την Σαμπντόρια στο «Σαν Πάολο» και ξέφυγε προσωρινά με +4 από την Γιουβέντους, η οποία υποδέχεται το βράδυ την Ρόμα στο Τορίνο.

Οι Γενοβέζοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο ημίωρο του αγώνα, όπου προηγήθηκαν δύο φορές με καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Γκαστόν Ραμίρες στο 2' και εκτέλεση πέναλτι του Φάμπιο Κουαλιαρέλα στο 27', με τον Άλαν (16') να ισοφαρίζει ενδιάμεσα σε 1-1.

Η Νάπολι δεν πτοήθηκε και έφερε… τούμπα το ματς μέσα σε έξι λεπτά. Στο 33’ ο Ινσίνιε ισοφάρισε σε 2-2 με ωραίο μονοκόμματο σουτ ενώ στο 39’ ο Χάμσικ έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από πάσα του Μέρτενς. Μ’ αυτό το γκολ ο Σλοβάκος έφτασε τα 116 με τη φανέλα της Νάπολι και έγινε ο αρχισκόρερ του συλλόγου, ξεπερνώντας τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η Σαμπντόρια, παρά την αποβολή του Μάριο Ρούι (77'), δεν κατάφερε να βρει απάντηση και το τελικό 3-2 διατηρεί την Νάπολι στην κορυφή της Σέριε Α.

Νέα ήττα για Ίντερ, τεσσάρες για Λάτσιο και Ουντινέζε

Αντίθετα, η Ίντερ συνεχίζει την πτωτική πορεία της, αφού ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Σασουόλο. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική ήττα για τους «νερατζούρι», που μετρούν αρνητικό σερί τριών αγώνων μακριά από τη νίκη.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε την υπεροχή σε ολόκληρο το παιχνίδι, έχασε πολλές ευκαιρίες και πέναλτι με τον Μάουρο Ικάρντι (49’), ωστόσο έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Αντρέα Κονσίλι. Η Σασουόλο κράτησε το μηδέν και πήρε τη νίκη με κεφαλιά του Ντιέγκο Φαλτσινέλι στο 34ο λεπτό.

Στα άλλα ματς, η Λάτσιο ισοπέδωσε με 4-0 την Κροτόνε στο «Ολίμπικο» και μείωσε προσωρινά στο -2 τη διαφορά από την τετράδα. Λουκάκου (56’), Ιμόμπιλε (78’), Λούλιτς (86’) και Φελίπε Άντερσον (89’) πέτυχαν τα γκολ για τους «λατσιάλι», που επέστρεψαν στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές.

Νίκη με το ίδιο σκορ και για την Ουντινέζε, η οποία ισοπέδωσε με 4-0 την Βερόνα και έφτασε τις 4 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Τζένοα χρειάστηκε το πέναλτι του Λαπαντούλα στο 90+2’ για να κερδίσει με 1-0 την ουραγό Μπενεβένο, η οποία «φλέρταρε» με το δεύτερο βαθμό στο πρωτάθλημα. Τέλος, Σπαλ και Τορίνο αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο «Πάολο Μάτσα» και μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.