Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα εκτός έδρας απώλεια για Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Νέα εκτός έδρας απώλεια για Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2017 17:28
Η Τσέλσι «κόλλησε» στο 0-0 με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ», γνώρισε δεύτερη απώλεια στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει με +6 από την 4η Λίβερπουλ.

Η χθεσινή ισοπαλία της Άρσεναλ με την Λίβερπουλ στο «Έμιρειτς (3-3) έδινε την ευκαιρία στην Τσέλσι να κερδίσει νέο έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο οι «μπλε» «κόλλησαν» στο 0-0 με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ και μετράνε μόλις μια νίκη στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς.

Η ανόητη κίτρινη κάρτα του Μοράτα στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ με την Μπόρνμουθ (πανηγύρισε το γκολ παρότι βρίσκονταν στο όριο καρτών) ανάγκασε τον Αντόνιο Κόντε να κατεβάσει σύστημα χωρίς «καθαρό» σέντερ φορ.

Οι «μπλε», παίζοντας με τον Αζάρ σε ρόλο «false nine», είχαν την απόλυτη στο παιχνίδι, ωστόσο δυσκολεύονταν να βγάλουν μεγάλες φάσεις απέναντι στη διπλή ζώνη άμυνας της Έβερτον. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 10ο λεπτό, με τον Τζιαγκέλκα να διώχνει στη γραμμή τα σουτ των Μπακαγιόκο και Γουίλιαν. Η επόμενη σημαντική στιγμή ήρθε στο 35’, με τον Πίκφορντ να νικά σε τετ-α-τετ τον Πέδρο, κρατώντας το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η Τσέλσι ήταν διαρκώς μπροστά αλλά αδυνατούσε να βρει λύση απέναντι στο αμυντικό πλάνο της Έβερτον. Στο 66’ ο Πίκφορντ αρνήθηκε το γκολ σε σουτ του Αζάρ, ενώ στο 76’ ο Γουίλιαμς «φλέρταρε» με αυτογκόλ, καθώς σε προσπάθεια του να απομακρύνει με το κεφάλι, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Η είσοδος των Φάμπρεγκας, Μπατσουαγί και Ζαπακόστα δεν βοήθησε την Τσέλσι, η οποία «κόλλησε» στο μηδέν και άφησε δύο βαθμούς στο «Γκούντισον Παρκ». Η Έβερτον, που στο 90+1’ είχε καλή στιγμή με κεφαλιά του Κιν, τελείωσε το ματς χωρίς τελική εντός εστίας, ωστόσο αυτό δεν προβλημάτισε την ομάδα του Σαμ Αλαρντάις, η οποία παρέμεινε αήττητη για 6ο σερί ματς πρωταθλήματος.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.