Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απέλυσε τον Μπερίσο η Σεβίλλη!

Απέλυσε τον Μπερίσο η Σεβίλλη!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/12/2017 01:16
Λίγες ημέρες μετά από την επέμβαση για καρκίνο του προστάτη, ο Εντουάρντο Μπερίσο απολύθηκε από τον πάγκο της Σεβίλλη, που αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Σε μια απόφαση που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις προχώρησε η διοίκηση της Σεβίλλη. Όπως ανακοινώθηκε, ο Εντουάρντο Μπερίσο αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Ανδαλουσιανών, λίγες μόνο ημέρες μετά από την επέμβαση για καρκίνο του προστάτη.

Στον 48χρονο καταλογίζονται οι κακές εμφανίσεις της ομάδας, η οποία δεν είχε πειστική εικόνα ακόμα και όταν έπαιρνε θετικά αποτελέσματα. Η συντριβή από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (5-0), η ισοπαλία με την Λεβάντε στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και η ήττα από τη Σοσιεδάδ (3-1) έφεραν την ομάδα στην 5η θέση και οδήγησαν τους ιθύνοντες της Σεβίλλη στην απόλυση του Μπερίσο, ο οποίος έμεινε για μόλις επτά μήνες στον σύλλογο.

Δύο ονόματα προκύπτουν ως τα επικρατέστερα για τη διαδοχή του. Το πρώτο που ακούγεται είναι εκείνο του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας, Χάβι Γκράθια, ενώ τις τελευταίες ώρες «παίζει» και αυτό του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα, Λουίς Ενρίκε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.