Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τους… χάλασε και τους δύο

Πρέμιερ Λιγκ: Τους… χάλασε και τους δύο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2017 21:30
Λίβερπουλ και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο «Άνφιλντ», με τους «μπλε» να φεύγουν με το βαθμό χάρη σε λόμπα του Γουίλιαν στο 85’. Προηγήθηκαν με Σαλάχ (65') οι «κόκκινοι», αλλά για μία ακόμα φορά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το σκορ.

Δεν είχε νικητή η μεγάλη μονομαχία του «Άνφιλντ» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, σκορ που δεν αφήνει καμία ικανοποιημένη, αφού ο βαθμός της ισοπαλίας τις αφήνει πολύ πίσω από την κορυφή.

Η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, ωστόσο η επιλογή των «μπλε» να παίξουν με τρεις στο κέντρο (Καντέ, Μπακαγιόκο, Ντρινκγουότερ), δεν άφηνε κανέναν χώρο προς την εστία του Κουρτουά.
Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, η Τσέλσι κέρδισε μέτρα και άρχισε να απειλεί την εστία των «κόκκινων».

Στο 20’ το σουτ του Αζάρ πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 22’ ο Ντρινκγουότερ βρέθηκε απέναντι από τον Μινιολέ αλλά έχασε τη μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα ο Βέλγος πορτιέρο έδιωξε σε κόρνερ το διαγώνιο σουτ του Ζαπακόστα, ενώ στο 32’ το απευθείας φάουλ του Αλόνσο πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει καλά τον Φιλίπε Κουτίνιο και η μοναδική αξιόλογη φάση της Λίβερπουλ στο πρώτο μέρος ήρθε στο 41’, όταν ο Σαλάχ βρήκε χώρο για σουτ από το ύψος της περιοχής, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κουρτουά.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πατούσε καλύτερα στο δεύτερο μέρος και στο 49’ είχε καλή στιγμή με ένα γύρισμα του Στάριτζ που λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει τον Κουρτουά. Η Τσέλσι προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα και στο 62’ είχε τεράστια ευκαιρία με τον Μοράτα, ο οποίος δεν κατάφερε από κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα ύστερα από γέμισμα στην περιοχή.

Τρία λεπτά αργότερα (65’) η Λίβερπουλ κατάφερε να προηγηθεί. Μετά από ενέργεια του Τσάμπερλεϊν και τραγικό λάθος του Μπακαγιόκο, ο Σαλάχ βρέθηκε απέναντι στον Κουρτουά και δεν αστόχησε, σκοράροντας κόντρα στην άλλοτε ομάδα του.

Ο Κόντε αναγκάστηκε να ρισκάρει περνώντας στο ματς τους Φάμπρεγκας, Πέδρο και Γουίλιαν, όμως ο Κλοπ δεν αντέδρασε, αφήνοντας στον πάγκο τον Μανέ. Η Τσέλσι κέρδισε μέτρα και στο 85’ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσια χάρη σε λόμπα του Γουίλιαν. Ο Μινιολέ δεν αντέδρασε σωστά και δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε.

Η Τσέλσι έμεινε αήττητη στο «Άνφιλντ» από τον Μάιο του 2012, ωστόσο με το βαθμό της ισοπαλίας κινδυνεύει να βρεθεί ακόμα και στο -11 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Οι «μπλε» πάντως διατήρησαν το +3 από την Λίβερπουλ, η οποία δεν μπόρεσε για ακόμα ένα ματς να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.