Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Μυθικό comeback της Σάλκε στο «Βεστφάλεν»!

Μπουντεσλίγκα: Μυθικό comeback της Σάλκε στο «Βεστφάλεν»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2017 18:35
Η Σάλκε βρέθηκε να χάνει με 4-0 στο 25ο λεπτό μέσα στο «Βεστφάλεν», ωστόσο μ’ ένα επικό comeback, οι «βασιλικοί μπλε» ισοφάρισαν σε 4-4 την Ντόρτμουντ, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 72ο λεπτό. Ο Νάλντο το «χρυσό» γκολ στο 90+4’, πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες στο φινάλε.

Σ’ ένα ντέρμπι που θα μείνει στην ιστορία, Ντόρτμουντ και Σάλκε αναδείχθηκαν ισόπαλες 4-4 με τους «βασιλικούς μπλε» να επιστρέφουν από την κόλαση! Πριν καν συμπληρωθούν 25 λεπτά αγώνα, οι Βεστφαλοί προηγήθηκαν με 4-0, ωστόσο η συνέχεια άνηκε στους φιλοξενούμενους. Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Ομπαμεγιάνγκ (72’), μείωσε το σκορ σε 4-3 και με γκολ του Νάλντο στο 90+4’ «σφράγισε» το επικό comeback (4-4).

Μετά από ένα δεκάλεπτο χωρίς κάποια αξιόλογη ευκαιρία, ακολούθησε… «κίτρινη καταιγίδα». Στο 12’ ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 18’ ο Σταμπουλί υπέπεσε σε αυτογκόλ για το 2-0. Δύο λεπτά μετά (20') ο Γκέτσε πήρε την σκυτάλη «γράφοντας» το 3-0, ενώ στο 25’ ο Γκερέιρο εκτόξευσε τον δείκτη του σκορ στο 4-0!

Η Σάλκε ζούσε έναν… εφιάλτη και ο Ντομένικο Τεντέσκο προχώρησε σε διπλή αλλαγή στο 33’ (!), ρίχνοντας στο ματς τους Γκορέτσκα και Χαρίτ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «βασιλικοί μπλε» μπήκαν μεταμορφωμένοι και πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά χάρη στα τέρματα των Μπούργκσταλερ (61') και Χαρίτ (65'). Μάλιστα, στο 72’ ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε ένα ανόητο φάουλ και αποβλήθηκε, αφήνοντας την Ντόρτμουντ με παίκτη λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο 4-3’ στο 74’ έχοντας δοκάρι, όμως το γκολ αυτό ήρθε στο 86’ από τον Καλιγκιούρι. Το παιχνίδι έγινε… θρίλερ, με τον διαιτητή να δίνει εφτά λεπτά καθυστερήσεις. Η Σάλκε πίεσε ασφυχτικά για το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε στο 90+4’ με καρφωτή κεφαλιά του Νάλντο.

Ο αμυντικός των φιλοξενούμενων διαμόρφωσε το τελικό 4-4, πραγματοποιώντας ένα από τα μεγαλύτερα comeback στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα. Με το σφύριγμα της λήξης ακολούθησαν σπρωξίματα μεταξύ Φέρμαν και Σαχίν και λίγο έλειψε να δημιουργηθεί σύρραξη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.