Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Από… σπόντα η Γιουνάιτεντ, γκέλαρε η Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Από… σπόντα η Γιουνάιτεντ, γκέλαρε η Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2017 20:38
Η Γιουνάιτεντ δεν έπιασε καλή απόδοση κόντρα στην Μπράιτον και χρειάστηκε μια… σπόντα σε σουτ του Γιάνγκ για να πάρει τη νίκη (1-0) στο «Όλντ Τράφορντ». Γκέλαρε η Τότεναμ, 1-1 με την Γουέστ Μπρομ στο «Γουέμπλεϊ».

Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Γουνάιτεντ επικράτησε με 1-0 της Μπράιτον στο «Όλντ Τράφορντ» και ντούμπλαρε τις νίκες της στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από περίπου δύο μήνες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους και μάλιστα θα μπορούσαν να βρεθούν πίσω στο σκορ εάν οι παίκτες της Μπράιτον ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια. Παρόλα αυτά, στο φινάλε του πρώτου μέρους η Γιουνάιτεντ είχε διπλή τεράστια ευκαιρία για να προηγηθεί, με τον Ράιαν να σταματά από κοντά τους Λουκάκου και Πογκμπά.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν φλύαρη κατοχή στην επανάληψη, όμως κατάφεραν να βρουν το γκολ, έστω και με δόση τύχης. Στο 66’ ο Γιάνγκ έκανε το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία στον Ντανκ για το 1-0, που πιστώθηκε στον αμυντικό της Μπράιτον. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν μπόρεσαν να «κλειδώσουν» το ματς, όμως δεν το πλήρωσαν αφού το 1-0 έμεινε ως το φινάλε.

Γκέλαρε η Τότεναμ

Από την άλλη, η Γουέστ Μπρομ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Τότεναμ, υποχρεώνοντας τους «πετεινούς» σε τέταρτη φετινή απώλεια βαθμών στο «Γουέμπλεϊ».

Μόλις στο 5ο λεπτό οι «μπάγκις» πάγωσαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν με κοντινό πλασέ του Ροντόν. Η Τότεναμ δεν είχε καλή απόδοση στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο ανέβασε ρυθμούς και στο 74’ ισοφάρισε με το 40ο γκολ του Κέιν μέσα στο 2017.

Ο Άγγλος φορ είχε δύο καλές στιγμές για να ολοκληρώσει την ανατροπή, ενώ στο φινάλε ο Ροντόν σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.