Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Football League: 5x5 ο Άρης (video)

Football League: 5x5 ο Άρης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2017 17:42
Με πρωταγωνιστή τον Πλατέλλα (γκολ και ασίστ), ο Άρης κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Παναχαϊκή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έκανε το 5x5 στο πρωτάθλημα. Στην 2η θέση ο ΟΦΗ, πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι η Καρδίτσα.

Μία εβδομάδα μετά την ανατροπή κόντρα στον Εργοτέλη, ο Άρης έφερε… τούμπα το ματς και κόντρα στην Παναχαϊκή, επικρατώντας 2-1 των Πατρινών στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού στο πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -4 από τον ΟΦΗ.

Η Παναχαϊκή μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 7’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μωραΐτη. Μάλιστα στο 17’ οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία για το 2-0, όμως ο Αποστολόοπουλος αστόχησε από το ύψος του πέναλτι.

Στη συνέχεια ο Άρης ανέβασε την απόδοση του και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους έφερε το σκορ στα ίσια. Ο Μουμίν πέρασε εξαιρετική κάθετη πάσα στον Πλατέλλα και εκείνος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Βρονταρά για το 1-1.

Οι «κίτρινοι» σπατάλησαν τρεις κλασικές ευκαιρίες για την ανατροπή στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στο 50 λεπτό ο Ντούνης αστόχησε σε τετ-α-τετ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης το πλασέ του Καπνίδη βρήκε σε σώματα. Οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη συνεργάστηκαν και στο 55ο λεπτό όταν και πάλι ο Καπνίδης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει μοναδική στιγμή για το 2-1.

Η απάντηση της Παναχαϊκής ήρθε στο 65’, με τον Δεληζήση να κόβει το σουτ του Γκίνου. Η ανατροπή για τον Άρη ολοκληρώθηκε τελικά στο 76ο λεπτό. Ο Πλατέλλας εκτέλεσε υποδειγματικά το φάουλ και ο Δεληζήσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Στην 2η θέση ο ΟΦΗ, πήρε το θεσσαλικό ντέρμπι η Καρδίτσα

Στην δεύτερη θέση με -4 από την κορυφή πέρασε ο ΌΦΗ, οποίος επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας στο «Γεντί Κουλέ». Κουσκουνάς (21’) και Κοιλιάρας (57’) πέτυχαν τα γκολ για τους γηπεδούχους που είχαν και δύο δοκάρια για να επεκτείνουν το προβάδισμα τους. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τέρμα του Ταλέντο στο 82’.

Στο θεσσαλικό ντέρμπι, η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε με 2-0 την τον Απόλλων Λάρισας και πέρασε προσωρινά στην 8η θέση, ενώ ο Πανσερραϊκός κέρδισε με το ίδιο σκορ τον ΑΕ Καραϊσκάκης και πήρε την πρώτη του φετινή νίκη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.