Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολη νίκη για Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Δύσκολη νίκη για Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/11/2017 19:46
Με το δεύτερο φετινό γκολ του Ρονάλντο, η Ρεάλ κέρδισε δύσκολα με 3-2 την Μάλαγα στο «Μπερναμπέου» και μείωσε προσωρινά στο -7 τη διαφορά από την κορυφή. Ισοφάρισαν δύο φορές το σκορ οι Ανδαλουσιανοί αλλά δεν βρήκαν απάντηση στο γκολ του Πορτογάλου.

Η Μάλαγα του Μίτσελ έβαλε δύσκολα στην Ρεάλ ωστόσο η «βασίλισσα» πήρε τη νίκη με 3-2 και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές παρατάχθηκαν χωρίς τους Μπέιλ, Ράμος, Ασένσιο, Νάτσο και Μόντριτς, ενώ ο Ζιντάντ έδωσε θέση βασικού στον 20χρονο Χεσούς Βαγέχο.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο ματς και δεν άργησε να πάρει το προβάδισμα. Στο 9’ ο Ρονάλντο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά, όμως ο Μπενζεμά πήρε το ριμπάουντ και έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μ’ αυτό το γκολ ο Γάλλος επιθετικός έπιασε τον Μπουτραγκένιο 7η θέση των σκόρερ της Ρεάλ στο πρωτάθλημα στα 124 γκολ.

Η Μάλαγα αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και στο 18’ έφερε το σκορ στα ίσια. Μετά από λάθος επιλογή του Κρόος, ο Κέκο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ρολάν σούταρε ανενόχλητος για το 1-1. Η Ρεάλ δεν πτοήθηκε και βρήκε άμεση απάντηση στο 21’, όταν μετά από κόρνερ ο Καζεμίρο έπιασε την κεφαλιά και ξαναέδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Μετά το 2-1, οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα τρίτο γκολ ώστε να «κλειδώσουν» το ματς, ωστόσο ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο πραγματοποίησε τρεις σπουδαίες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ρονάλντο (38’, 43’) και Κρόος (52’).

Οι Ανδαλουσιανοί έμειναν στο ματς και στο 57’ ο Τσόρι Κάστρο ισοφάρισε σε 2-2 με μακρινό σουτ, αιφνιδιάζοντας τον Κασίγια. Η Μάλαγα βρήκε δεύτερη απάντηση, όμως αυτή δεν ήταν αρκετή. Στο 75’ ο Μόντριτς ανατράπηκε στην περιοχή, ο Ρομπέρτο έπιασε το πέναλτι του Ρονάλντο όμως ο Πορτογάλος πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.