«Καμπάνα» 15 ημερών στον Χιμένεθ

«Καμπάνα» 15 ημερών στον ΧιμένεθΜε ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες και πρόστιμο 10.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο επέβαλε στον Μανόλο Χιμένεθ ποινή απαγόρευσης εισόδου σε αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες εξαιτίας της συμπεριφοράς του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ δεν θα έχει δικαίωμα να καθοδηγήσει τους ποδοσφαιριστές του στις αναμετρήσεις με Πλατανιά (27/11), Καλλιθέα (30/11) και Λεβαδειακό (03/12).

Αναλυτικά η απόφαση:


«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 11ης αγωνιστικής.

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, JIMENEZ J. MANUEL (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. JIMENEZ J. MANUEL.

Καθώς επίσης: «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 37482/22-11-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 23ης-11-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 14:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. JIMENEZ J. MANUEL α) χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες»
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: