Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Έμεινε ζωντανή η Νάπολι, 5x5 η Σίτι

Τσάμπιονς Λιγκ: Έμεινε ζωντανή η Νάπολι, 5x5 η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/11/2017 00:50
Η Νάπολι κέρδισε με 3-0 την Σαχτάρ στο «Σαν Πάολο» ωστόσο η πρόκριση για τους «16» δεν εξαρτάται μόνο από αυτήν, αφού την τελευταία αγωνιστική χρειάζεται νίκη εκτός με την Φέγενορντ και ήττα της Σαχτάρ εντός έδρας από την αδιάφορη, Μάντσεστερ Σίτι.

Ζωντανή στη μάχη για την πρόκριση στους «16» έμεινε η Νάπολι. Οι «παρτενοπέι» κέρδισαν με το εμφατικό 3-0 την Σαχτάρ στο «Σαν Πάολο» και πήραν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας την τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι προηγήθηκε στο 56’ με εκπληκτικό σουτ του Ινσίνιε, ενώ στο 81’ ο Ζιελίνσκι νίκησε από κοντά τον Πιάτοφ κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του. Δύο λεπτά μετά ο Μέρτενς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Για να περάσει πλέον στους «16» η Νάπολι χρειάζεται νίκη εκτός με την ουραγό Φέγενορντ και ήττα της Σαχτάρ εντός έδρας από την αδιάφορη, Μάντσεστερ Σίτι.

5x5 η Σίτι

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 1-0 την Φέγενορντ στο «Έτιχαντ» και υποχρέωσε τους Ολλανδούς σε 12η σερί ήττα στο θεσμό.

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση, οι «πολίτες» δεν έκαναν καλή εμφάνιση, ωστόσο ακόμα και έτσι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη χάρη σε ωραίο τελείωμα του Στέρλινγκ στο 88’. Αυτή ήταν η 5η σερί νίκη για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου

Η βαθμολογία:


1. Μάντσεστερ Σίτι 15 (13-3)
2. Σαχτάρ 9 (7-8)
3. Νάπολι 6 (10-9)
4. Φέγενορντ 0 (3-13)

Επόμενη αγωνιστική (06/12)

Φέγενορντ – Νάπολι, Σαχτάρ – Μάντσεστερ Σίτι

Όλα τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.