Κίνδυνος για ποινή Χιμένεθ από έναν έως έξι μήνες

Κίνδυνος για ποινή Χιμένεθ από έναν έως έξι μήνεςΟ Μανόλο Χιμένεθ κλήθηκε σε απολογία για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού από έναν έως έξι μήνες.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ κάλεσε σε απολογία τον Μανόλο Χιμένεθ, για την κίνησή του να υψώσει το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού του χεριού κατά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού από έναν έως έξι μήνες και με πρόστιμο από 5.000 έως 40.000 ευρώ. Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΚ κινδυνεύει εκείνη με πρόστιμο έως 90.000 ευρώ.

Η ενημέρωση της Λίγκας:


Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 23/11/2017 και ώρα 14:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 11η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΑΕK, JIMENEZ J. MANUEL (προπονητή) : "Βάσει των αναφερομένων στο από 19/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για τη συμπεριφορά του κ. JIMENEZ J. MANUEL στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 10 παρ. 1 α΄ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3 και 5 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Το άρθρο 11 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ λέει σχετικά:


Ποινές σε αξιωματούχους ομάδας (αγωνιστικού χώρου)

1. Κάθε ομάδα είναι υπεύθυνη για τις πράξεις και παραλείψεις όλων όσων με οποιονδήποτε τρόπο και με οποιαδήποτε ιδιότητα εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο, κατά την διάρκεια των αγώνων.

2. Ο αξιωματούχος ομάδας, με δικαίωμα να παρευρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, που διαπράττει τα αδικήματα που αναφέρονται στις περιπτώσεις β, γ, δ, ε, στ, ζ, η, της παρ. 1 του άρθρου 10 τιμωρείται με χρηματική ποινή από πέντε (5000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο από ένα (1) μήνα έως έξι (6) μήνες, εκτός αν η παραβατική του συμπεριφορά εμπίπτει στην διάταξη του άρθρου 19 οπότε του επιβάλλονται οι εκεί προβλεπόμενες ποινές

3. Η ΠΑΕ, με την οποία συνδέεται ο αξιωματούχος, τιμωρείται με χρηματική ποινή έως ενενήντα χιλιάδες (90.000) ευρώ

4. Σε περίπτωση υποτροπής, στην ίδια αγωνιστική περίοδο, οι ποινές διπλασιάζονται.

5. Οι παρ. 2 α, β, γ και δ του άρθρου 10 ισχύουν ανάλογα.
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: