Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Επικό comeback για Σεβίλλη

Τσάμπιονς Λιγκ: Επικό comeback για Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2017 23:51
Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 3-0 στην έδρα της Σεβίλλη, ωστόσο οι Ανδαλουσιανοί ισοφάρισαν σε 3-3 με γκολ στο 90+3’ και δεν επέτρεψαν στους «κόκκινους» να «σφραγίσουν» την πρόκριση. Σοκ στις καθυστερήσεις και για Σπαρτάκ, 1-1 με Μάριμπορ.

Αυτό που έγινε στην Ανδαλουσία θύμισε τον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2005, αλλά από την… ανάποδη. Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 3-0 μέσα στην έδρα της Σεβίλλη, όμως οι Σεβιγιάνοι ισοφάρισαν το σκορ σε 3-3 χάρη σε γκολ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μέχρι το 30’ απέκτησε προβάδισμα τριών τερμάτων μέσα στο « Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Τα δύο πρώτα γκολ ήρθαν μετά από εκτελέσεις κόρνερ, με τους Φιρμίνο (2’) και Μανέ (23’) να σκοράρουν ανενόχλητοι από το δεύτερο δοκάρι. Το 3-0 ήρθε στο 30’, με τον Φιρμίνο να σκοράρει σε κενή εστία ύστερα από επέμβαση του Ρίκο σε πλασέ του Μανέ.

Η Σεβίλλη, που στο πρώτο μισάωρο είχε δοκάρι (19’ Νολίτο) και χαμένο τετ-α-τετ (20’ Σαράμπια), βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά κατάφερε να ανατρέψει δεδομένα. Στο 51’ ο Μπεν Γιεντέρ σκόραρε με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Μπανέγα, ενώ στο 60’ ο Γάλλος άσος μείωσε σε 2-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Στο 62’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Εσκουδέρο για το 3-3, κάτι που τελικά έγινε στο 90+3’. Μετά από κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Πιζάρο, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή ολοκλήρωσε το τρομερό comeback των Ανδαλουσιανών, βάζοντας… φωτιά στο γήπεδο.

Η Σεβίλλη έφτασε τους 8 βαθμούς και θέλει νίκη την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της αδιάφορης βαθμολογικά Μάριμπορ για να «σφραγίσει» την πρόκριση. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να προκριθεί από σήμερα και θα χρειαστεί νίκη ή ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική στο «Άνφιλντ» απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Ζημιά στο 90+2’ για Σπαρτάκ

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σπαρτάκ Μόσχας κρατούσε τη νίκη στα χέρια της απέναντι στην Μάριμπορ, όμως οι Σλοβένοι σκόραραν στο 90+2’ και έφυγαν με το βαθμό (1-1) από τη Ρωσία.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 82’ με τον Ζε Λουίς, όμως στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μεσάνοβιτς ισοφάρισε σε 1-1, «παγώνοντας» τους γηπεδούχους. Οι πρωταθλητές Ρωσίας εξασφάλισαν την 3η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και χρειάζονται «διπλό» στο «Άνφιλντ» για να πάρουν την πρόκριση για τους «16».

Η βαθμολογία:


1. Λίβερπουλ 9
2. Σεβίλλη 8
3. Σπαρτάκ Μόσχας 6
4. Μάριμπορ 2

Η τελευταία αγωνιστική (6/12):

Μάριμπορ – Σεβίλλη, Λίβερπουλ -Σπαρτάκ

Όλα τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.