Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρωτιά η Μπεσίκτας

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρωτιά η Μπεσίκτας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2017 23:24
Η Μπεσίκτας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Πόρτο στην Κωνσταντινούπολη και έγραψε ιστορία, καθώς προκρίθηκε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της και μάλιστα ως πρώτη του ομίλου.

Η Μπεσίκτας έγινε η 5η χρονικά ομάδα που εξασφάλισε πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Τουρκίας απέσπασαν ισοπαλία 1-1 με την Πόρτο στην Κωνσταντινούπολη και «σφράγισαν» την πρωτιά του ομίλου τους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, είχαν καλές στιγμές με Ταλίσκα και Μπάμπελ για να ανοίξουν το σκορ, όμως η Πόρτο κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη της σημαντική ευκαιρία. Στο 29’, ο Περέιρα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Φελίπε με άψογο τελείωμα έκανε το 0-1.

Η Μπεσίκτας δεν πτοήθηκε και στο 41’ έφερε το σκορ στα ίσια. Ο Τοσούν με μαγική ενέργεια, πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Φελίπε και έδωσε έτοιμο γκολ στον Ταλίσκα για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το γκολ σε δύο περιπτώσεις. Στο 58’ η βολίδα του Μπάμπελ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 61’ ο Κουαρέσμα νικήθηκε από τον Σα. Ένα λεπτό μετά η Πόρτο είχε τεράστια στιγμή με τον Περέιρα, ο οποίος από θέση βολής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Το 1-1 έμεινε τελικά ως το φινάλε και οι Τούρκοι «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους «16». Στον αντίποδα, οι «δράκοι» καλούνται να νικήσουν στην έδρα τους την ουραγό Μονακό την τελευταία αγωνιστική για να εξασφαλίσουν την 2η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.