Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ξέσπασε στον ΑΠΟΕΛ η Ρεάλ, «διπλό» πρωτιάς για Τότεναμ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ξέσπασε στον ΑΠΟΕΛ η Ρεάλ, «διπλό» πρωτιάς για Τότεναμ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/11/2017 23:45
Η Ρεάλ διέλυσε με 6-0 τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, ωστόσο θα περιοριστεί στην 2η θέση του ομίλου, αφού η Τότεναμ πήρε «διπλό» (2-1) στην έδρα της Ντόρτμουντ και εξασφάλισε την πρωτιά. Χωρίς νίκη οι Βεστφαλοί, ζωντανοί για την 3η θέση οι πρωταθλητές Κύπρου.

Ο ΑΠΟΕΛ πλήρωσε τα… σπασμένα από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα της Ρεάλ. Η «βασίλισσα» διέλυσε με 6-0 τους πρωταθλητές Κύπρου στο «ΓΣΠ», κάνοντας αρκετά ρεκόρ.

Ο χορός των γκολ άρχισε στο 23’, με τον Μόντριτς να ανοίγει το σκορ με τρομερό μονοκόμματο σουτ. Στο 39' πήρε σειρά ο Μπενζεμά, ο οποίος σκόραρε έπειτα από 292 μέρες στη διοργάνωση.

Στο 41’ ο Νάτσο έκανε το 3-0 με προβολή, ενώ στο 45+1’ ο Μπενζεμά πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ μετά από πάρε-βάλε του Ρονάλντο. Μάλιστα, ο Γάλλος έφτασε τα 53 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί και έγινε ο πρώτος Γάλλος σκόρερ στο θεσμό.

Στα αξιοσημείωτα πως η «βασίλισσα» πέτυχε τέσσερα γκολ στο ημίχρονο σε εκτός έδρας ματς σε Πρωταθλητριών/ Τσάμπιονς Λιγκ από το 1978 (Προγκρές), ενώ έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 50 νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο δεύτερο μέρος ήταν η… σειρά του Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος εκμεταλλεύτηκε τα παιδικά λάθη στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ και με δύο γρήγορα γκολ (48’, 53’) διαμόρφωσε το τελικό 6-0, φτάνοντας τα 100 ευρωπαϊκά γκολ με τη Ρεάλ. Παράλληλα, ο CR7 έφτασε τα 18 γκολ στο θεσμό μέσα στο 2017, κάνοντας νέο ρεκόρ.

Ανατροπή πρωτιάς για Τότεναμ

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Τότεναμ κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ντόρτμουντ στο «Βεστφάλεν» και «σφράγισε» την πρωτιά του ομίλου.

Η Ντόρτμουντ, που προέρχεται από απογοητευτικά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, προηγήθηκε στο 31’ με τον Ομπαμεγιάνγκ ύστερα από εκπληκτικό τακουνάκι του Γιαρμολένκο.

Η Τότεναμ δεν πτοήθηκε και στο δεύτερο μέρος έφερε… τούμπα το ματς. Στο 49’ ο Κέιν ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ εκτός περιοχής, ενώ στο 76’ ο Σον ολοκλήρωσε την ανατροπή μετά από ασίστ του Άλι, αφήνοντας την Ντόρτμουντ χωρίς νίκη μετά από 5 αγωνιστικές.

Οι Βεστφαλοί έμειναν στους 2 βαθμούς όσους έχει και ο ΑΠΟΕΛ και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός. Την τελευταία αγωνιστική θα παίξουν στην έδρα της Ρεάλ, ενώ οι πρωταθλητές Κύπρου θα πάνε στο «Γουέμπλεϊ» για να αντιμετωπίσουν την Τότεναμ.


Η βαθμολογία:


1. Τότεναμ 13
2. Ρεάλ 10
3. Ντόρτμουντ 2
4. ΑΠΟΕΛ 2

Όλα τα γκολ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.