Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Σαν Σίρο» η Ρόμα, 7x7 η Νάπολι

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Σαν Σίρο» η Ρόμα, 7x7 η Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2017 21:27
Η Ρόμα κέρδισε με 2-0 την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και φέρνει τον Βιντσέντζο Μοντέλα ένα βήμα πιο κοντά στην απόλυση! 7x7 η Νάπολι (3-0 την Κάλιαρι), νέα νίκη η Ίντερ (2-1 την Μπενεβέντο).

Η Ρόμα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της αγωνιστικής με αντίπαλο την Μίλαν. Οι «τζιαλορόσι» κέρδισαν με 2-0 τους «ροσονέρι» στο Μιλάνο και έφτασαν τις 4 σερί νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο «καθάρισε» τη νίκη σε διάστημα πέντε λεπτών χάρη στα γκολ των Τζέκο (72’) και Φλορέντσι (77’). Στο 80’ ο Τσαλχάνογλου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αφήνοντας τους Μιλανέζους με παίκτη λιγότερο και το 2-0 έμεινε ως το φινάλε. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα για την Μίλαν και πλέον το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Βιντσέντζο Μοντέλα.

7x7 η Νάπολι, νέα νίκη η Ίντερ

Η Νάπολι κέρδισε με 3-0 την Κάλιαρι στο «Σαν Πάολο» και έκανε το 7x7 στο πρωτάθλημα. Οι «παρτενοπέι» είχαν την απόλυτη υπεροχή και πήρα τη νίκη με τα γκολ των Χάμσικ (4’), Μέρτενς (40’ πεν.) και Κουλιμπαλί (47’).

Στην 2η θέση με δύο βαθμούς λιγότερους βρίσκεται η Ίντερ, η οποία κέρδισε με 2-1 την ουραγό Μπενεβέντο εκτός έδρας. Και τα δύο γκολ πέτυχε ο Μπρόζοβιτς (19’, 22’), ενώ οι νεοφώτιστοι μείωσαν στο 42’ με τον Ντ’ Αλεσάντρο.

Από την άλλη, η Λάτσιο διέλυσε με 6-1 την Σασουόλο στο «Ολίμπικο», πετυχαίνοντας πέντε γκολ στο δεύτερο μέρος. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Λουίς Αλμπέρτο (45+1’, 57’) και Παρόλο (64’, 69’), ενώ τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Ντε Φράι (56’) και Ιμόμπιλε (81’ πεν.).






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.