Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Από γκέλα σε γκέλα η Μπάγερν!

Μπουντεσλίγκα: Από γκέλα σε γκέλα η Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2017 20:52
Στο πρώτο της παιχνίδι χωρίς τον Κάρλο Αντσελότι, η Μπάγερν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Χέρτα στο Βερολίνο και γνώρισε νέα βαθμολογική απώλεια στο πρωτάθλημα.

Για δεύτερο σερί ματς στο πρωτάθλημα η Μπάγερν πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Οι Βαυαροί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Χέρτα στο Βερολίνο και βρέθηκαν στο -5 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

Η βαριά ήττα με 3-0 στο Παρίσι έφερε την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι, με τους Βαυαρούς να πηγαίνουν στο Βερολίνο με τον Βίλι Σανιόλ στον πάγκο τους. Όλα έδειχναν ότι οι πρωταθλητές θα επέστρεφαν στις επιτυχίες, καθώς κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Χούμελς (10’) και Λεβαντόφσκι (49’).

Ωστόσο η Χέρτα, που προέρχονταν από ήττα με 1-0 στην έδρα της Έστερσουντ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κατάφερε να αντιδράσει άμεσα. Στο 51’ ο Ντούντα μείωσε σε 2-1 μετά από όμορφη προσπάθεια του Χαραγκούτσι, ενώ στο 56’ ο Καλού ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που έμεινε ως το φινάλε.

Η Μπάγερν δεν κατάφερε να αντιδράσει και μάλιστα έχασε με τραυματισμό τον Ριμπερί, ο οποίος οδηγήθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Με το βαθμό της ισοπαλίας οι Βαυαροί έφτασαν τους 14 και ισοβαθμούν στην 2η θέση με την Χοφενχάιμ, η οποία ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της Φράιμπουργκ. Στην 3η θέση μ’ ένα βαθμό λιγότερο βρίσκεται η Λειψία, η οποία έφυγε με τη νίκη (2-1) από την έδρα της Κολωνίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.