Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για Ολυμπιακό

Σούπερ Λιγκ: Νέα «σφαλιάρα» για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2017 17:53
Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και γνώρισε τέταρτη σερί απώλεια στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια. Ο Κιβρακίδης (59’) το γκολ των φιλοξενούμενων, έντονες αποδοκιμασίες στο φινάλε.

Ο προπονητής άλλαξε, ωστόσο ο Ολυμπιακός συνέχισε το αρνητικό του σερί στο πρωτάθλημα. Στο ντεμπούτο του Τάκη Λεμονή στην Σούπερ Λιγκ, οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν απογοητευτική εμφάνιση και ηττήθηκαν με 1-0 από τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», γνωρίζοντας δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» περιορίστηκαν σε φλύαρη υπεροχή και ο Ατρόμητος κατάφερε να σκοράρει σε μια από τις λίγες φάσεις που δημιούργησε, εκμεταλλευόμενος την αμυντική ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα. Παρά την κακή εμφάνιση, οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για πέναλτι του Μάντσον πάνω στο Σεμπά στο 79', το οποίο δεν υπέδειξε ο Αρετόπουλος.

Ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της αναμέτρησης θέλησε να πιέσει τον Ατρόμητο, δίχως όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οι Περιστεριώτες όντας καλά στημένοι, δεν επέτρεψαν στους «ερυθρόλευκους» να δημιουργήσουν αξιόλογες φάσεις, ωστόσο επιθετικά δεν απείλησαν σε κανένα σημείο, ολοκληρώνοντας το πρώτο 45λεπτο χωρίς τελική.

Δύο κεφαλιές των Τζούρτζεβιτς (44’) και Σισέ (45+’1), ήταν ότι είχε να επιδείξει στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχασε από νωρίς τον Μπεν (12’) με πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ατρόμητος «άγγιξε» το γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης (48’), όταν ο Νικολάου έκοψε σωτήρια το σουτ του Ντιγκινί από το ύψος του πέναλτι. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει μεγάλο πρόβλημα δημιουργικά και στο 59’ οι Περιστεριώτες κατάφεραν να προηγηθούν. Ο Ουάρντα έκανε τη σέντρα απ' τα αριστερά, ο Κιβρακίδης βρέθηκε ανενόχλητος στο ύψος της μικρής περιοχής και με όμορφη κεφαλιά νίκησε τον Προτό για το 1-0!

Η είσοδος των Σεμπά και Εμενίκε δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε μια αξιόλογη φάση στο ματς και αυτή στο 90’. Ο Τζούρτζεβιτς γύρισε στον Νικολάου, ο οποίος έκανε το σουτ απ' το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω απ' την εστία του Γιαννιώτη.

Πάντως, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δικαιολογημένα για πέναλτι στο 78’ σε ανατροπή του Σεμπά από τον Μάντσον. Ο Αρετόπουλος έδειξε παίζετε και ο Ατρόμητος έφυγε με σπουδαία νίκη από το «Γ. Καραϊσκάκης», φτάνοντας 10 βαθμούς, δύο περισσότερους από τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε 4η σερί απώλεια στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια (τότε σε συνδυασμό με τα πλει-οφ) και κινδυνεύει να βρεθεί στο -8 από την κορυφή. Μάλιστα, οι πρωταθλητές έχουν μπροστά τους πρόγραμμα… βουνό, αφού τις επόμενες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τους Πανιώνιο (14/10, εκτός), ΠΑΟΚ (22/10, εντός) κα Παναθηναϊκό (28/10, εκτός), ενώ ενδιάμεσα έχουν και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» (18/10).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.