Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 7x7 στο άδειο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα

Πριμέρα Ντιβιζιόν: 7x7 στο άδειο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2017 20:08
Με τον Μέσι να πετυχαίνει δύο γκολ, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 3-0 την Λας Πάλμας στο άδειο «Καμπ Νου» και έκανε το 7x7 στο πρωτάθλημα.

Πάρα το αίτημα της Μπαρτσελόνα για αναβολή της αναμέτρησης, εξαιτίας της έκρυθμης κατάστασης στην Καταλονία με το δημοψήφισμα για την απόσχιση, το παιχνίδι με την Λας Πάλμας διεξήχθη την προγραμματισμένη ώρα στο «Καμπ Νου», χωρίς την παρουσία οπαδών. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους Καταλανούς να πάρουν τη νίκη με 3-0 και να κάνουν το 7x7 στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος και μάλιστα θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ εάν στο 42’ ο Καγιέρι δεν σημάδευε το δοκάρι. Στην επανάληψη όμως οι Καταλανοί ανέβασαν ρυθμό και έφτασαν σε μια άνετη νίκη.

Το γόρδιο δεσμό έλυσε με κεφαλιά από κόρνερ ο Μπουσκέτς (49’), βρίσκοντας δίχτυα έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια. Τη σκυτάλη πήρε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ σε έξι λεπτά (71’, 77’), φτάνοντας ήδη τα 11 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Σουάρες έχασε μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το τελικό σφύριγμα για να μπει και αυτός στον πίνακα των σκόρερ (σ.σ έσκισε τη φανέλα του μετά το χαμένο τετ-α-τετ), με το 3-0 να μένει ως το φινάλε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μέσι έφτασε τις 594 εμφανίσεις με τους «μπλαουγκράνα» και πέρασε στην τρίτη θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στον σύλλογο, αφήνοντας πίσω του τον Κάρλες Πουγιόλ (593). Μπροστά από τον Αργεντινό βρίσκονται ο Τσάβι με 767 συμμετοχές και ο Αντρές Ινιέστα με 639, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε σήμερα, αλλά αποχώρησε τραυματίας.

Λίγο πριν το παιχνίδι, ο Κάρλες Βιγιαρούμπι υπέβαλε την παραίτηση του από την θέση του αντιπροέδρου της Μπαρτσελόνα. Ο 63χρονος διαφώνησε με την απόφαση να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση των Καταλανών με την Λας Πάλμας, την ώρα που στους δρόμους της Βαρκελώνης επικρατεί χάος, λόγω του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.