Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα η Σίτι, με Λουκάκου η Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Πεντάρα η Σίτι, με Λουκάκου η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2017 19:24
Με πρωταγωνιστές τους Σανέ και Στέρλινγκ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 5-0 την ουραγό Κρίσταλ Πάλας στο «Έτιχαντ» και ισοβαθμεί στην κορυφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία με γκολ του Λουκάκου, κέρδισε με 1-0 την Σαουθάμπτον στο «Σέντ Μέρις».

Η Κρίσταλ Πάλας εμφανίστηκε ανταγωνιστική μόνο για ένα ημίχρονο απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία με τέσσερα γκολ στην επανάληψη, πήρε εμφατική νίκη με 5-0 στο «Έτιχαντ» και διατηρήθηκε στην κορυφή.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο πρώτο μέρος για να ανοίξουν το σκορ. Στο 3’ ο Σακό «φλέρταρε» με το αυτογκόλ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Λόφτους-Τσικ στο 19’. Τη λύση για τους «πολίτες» έδωσε στο 44’ ο Σανέ, λύνοντας το γόρδιο δεσμό μετά από ασίστ του Σίλβα.

Τη σκυτάλη πήρε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος με δύο γκολ σε οχτώ λεπτά (51’, 59’) «κλείδωσε» τη νίκη της Σίτι. Αγκουέρο (79’) και Ντελφ (89’) ανέβασαν ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ, με τον Σανέ να μοιράζει δύο ασίστ.

Στα αξιοσημείωτα πως η Μάντσεστερ Σίτι μετράει 16 γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ η Κρίσταλ Πάλας δεν κάνει ακόμα… σεφτέ, μετρώντας μόνο ήττες μετά από έξι αγωνιστικές.

Με Λουκάκου η Γιουνάιτεντ, ανατροπή η Έβερτον


Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Σαουθάμπτον, ωστόσο με γκολ του Λουκάκου πήρε τη νίκη με 1-0 στο «Σέντ Μέρις» και διατηρήθηκε στην κορυφή.

Ο Βέλγος επιθετικός πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 20ο λεπτό, νικώντας με διπλή προσπάθεια τον Φόρστερ, ύστερα από αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων. Η Σαουθάμπτον πίεσε ασφυχτικά στο δεύτερο μέρος για να φέρει το σκορ στα ίσια, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» κράτησαν το 1-0 και έφυγαν με τρεις βαθμούς από το «Σέντ Μέρις».

Στα άλλα ματς, η Γουότφορντ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Σουόνσι χάρη σε γκολ του Ριτσάρλισον στο 90’ και έπιασε την Τότεναμ στην 4η θέση με 11 βαθμούς. Από την άλλη, η Έβερτον κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Μπόρνμουθ στο «Γκούντισον Πάρκ», ενώ Μπέρνλι και Χάντερσφιλντ «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Τέρφ Μουρ».




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.