Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Εντός πονάει, εκτός… πετάει η Τότεναμ!

Πρέμιερ Λιγκ: Εντός πονάει, εκτός… πετάει η Τότεναμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2017 16:58
Με δύο γκολ του Χάρι Κέιν η Τότεναμ κέρδισε με το αγχωτικό 3-2 την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και ισοφάρισε το ρεκόρ συλλόγου με πέντε σερί εκτός έδρας νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ. Αποβλήθηκε ο Οριέ (70’) και τα «σφυριά» έφτασαν μια «ανάσα» από τρομερό comeback.

Μπορεί εντός έδρας να μην έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης, ωστόσο η Τότεναμ είναι εξαιρετική μακριά από το «Γουέμπλεϊ», μετρώντας μόνο νίκες στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποκετίνο κέρδισε με 3-2 τη συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και έκανε το 3x3 μακριά από την έδρα της, κάτι που είχε να συμβεί σε ξεκίνημα πρωταθλήματος από τη σεζόν 1991-92. Παράλληλα, οι «πετεινοί» ισοφάρισαν το ρεκόρ του συλλόγου με πέντε σερί «διπλά» στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Χάρι Κέιν εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες των γηπεδούχων και με δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (34’, 38’) έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην Τότεναμ. Στο 60’ ο Έρικσεν «έγραψε» το 3-0 ύστερα από γύρισμα του Οριέ, ωστόσο η Γουέστ Χαμ δεν το έβαλε κάτω και στο 65’ μείωσε σε 3-1 με γκολ του Τσιτσαρίτο.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Οριέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για αχρείαστο σκληρό τάκλιν στον Κάρολ, βάζοντας… φωτιά στο ματς. Η Γουέστ Χαμ κέρδισε μέτρα και στο 87’ κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με δυνατή κεφαλιά του Κουγιατέ, ύστερα από εξαιρετική σέντρα του Μαζουάκου. Παρόλα αυτά, τα «σφυριά» δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν το come-back, με τον Κάρολ να σπαταλά τεράστια ευκαιρία στο 90+1’, αφού δεν μπόρεσε να πιάσει καλά την κεφαλιά παρότι βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι.

Το 3-2 υπέρ της Τότεναμ έμεινε ως το φινάλε, με την ένταση να χτυπάει «κόκκινο» αφού οι ποδοσφαιριστές των ομάδων πήγαν να πιαστούν στα χέρια, ύστερα από μονομαχία του Ριντ με τον Γιορέντε, αναγκάζοντας τον Όλιβερ να βγάλει συνολικά τέσσερις κίτρινες κάρτες (δύο για κάθε ομάδα) στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.