Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Νεϊμάρ «κόπηκε» από την αποστολή της Παρί

Ο Νεϊμάρ «κόπηκε» από την αποστολή της Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2017 01:16
Εκτός αποστολής από το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονπελιέ έμεινε ο Νεϊμάρ. «Τον προφυλάσσουμε λόγω τραυματισμού» είπε ο Έμερι, «τιμωρήθηκε..», αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα.

Χωρίς τον Νεϊμάρ καταστρώνει τα πλάνα του ο Ουνάι Έμερι για το εκτός έδρας παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονπελιέ. Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε πως ο Βραζιλιάνος έχει ενοχλήσεις στο πόδι και θα προφυλαχθεί ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρόλα αυτά, τα γαλλικά Μέσα έχουν διαφορετική άποψη και θεωρούν πως ο Βραζιλιάνος τιμωρήθηκε από τη διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας. Και η τιμωρία δεν έχει να κάνει τόσο με τον περιβόητο καβγά με τον Καβάνι για το πέναλτι, όπου ο Νεϊμάρ ζήτησε συγγνώμη απ’ όλη την ομάδα, αλλά με το ότι το βράδυ της Δευτέρας η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου βρέθηκε στο Λονδίνο, όπου ήταν καλεσμένος σε πάρτι, διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον πιλότο της Φόρμουλα 1 Λούις Χάμιλτον και το μοντέλο Μπάρμπαρα Πάλβιν.

Εκτός του Νεϊμάρ, ο Ουνάϊ Εμερι δεν μπορεί να υπολογίζει και στους επίσης τραυματίες, Ανχελ Ντι Μαρία και Χαβιέ Παστόρε.

Η αποστολή της Παρί:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.