Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα η Τσέλσι με σούπερ Μοράτα

Πρέμιερ Λιγκ: Τεσσάρα η Τσέλσι με σούπερ Μοράτα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2017 19:01
Με τον Μοράτα να πετυχαίνει χατ-τρικ (2', 77', 82'), η Τσέλσι διέλυσε με 4-0 την Στόουκ στο «Μπριτάνια» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο Πέδρο (30') το άλλο γκολ, γλίτωσαν την αποβολή Αλόνσο και Κράουτς.

Σε περίπατο μετέτρεψε η Τσέλσι το παιχνίδι με την Στόουκ στο «Μπριτάνια». Οι «μπλε» πήραν εμφατική νίκη με 4-0 και επέστρεψαν στις νίκες μετά τη «λευκή» ισοπαλία στο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των πρωταθλητών ήταν ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του χατ-τρικ στην Αγγλία. Ο Ισπανός φορ άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό ύστερα από βαθιά μπαλιά του Αθπιλικουέτα, ενώ στο 30’ ο Πέδρο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φλέτσερ και «έγραψε» το 2-0 με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής.

Η Στόουκ πίεσε για να επιστρέψει στο ματς και στο 55’ ζήτησε τη δεύτερη κίτρινη του Αλόνσο για φάουλ στον Τσούπο-Μοτίνγκ. Η Τσέλσι άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και στο 77’ «κλείδωσε» τη νίκη με όμορφη ατομική ενέργεια του Μοράτα.

Ο Ισπανός φορ σκόραρε ξανά στο 82’ ύστερα από νέα ασίστ του Αθπιλικουέτα, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ. Μάλιστα, ο επιθετικός των «μπλε» είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά για να πετύχει και τέταρτο γκολ. Στις καθυστερήσεις ο Κράουτς γλίτωσε την απευθείας κόκκινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα στο Φάμπρεγκας και το 4-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.