Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε τη Σεβίλλη και ανέβηκε 2η η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε τη Σεβίλλη και ανέβηκε 2η η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/9/2017 17:07
Χωρίς να χρειαστεί να πιάσει υψηλή απόδοση, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-0 της Σεβίλλη κι έκανε το 2x2 στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» ανεβαίνοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος, η Ατλέτικο επικράτησε με 2-0 της Σεβίλλη στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» και πλέον ετοιμάζεται για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στο νέο της γήπεδο, όπου θα υποδεχτεί την Τσέλσι για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Λίγες και καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αφού η κάθε ομάδα είχε από ένα δοκάρι για να ανοίξει το σκορ. Στο 12’ ο Σαράμπια έκανε το μακρινό σουτ, με την μπάλα να κοντράρει στον Σαβιτς και να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Όμπλακ. Η απάντηση της Ατλέτικο ήρθε έξι λεπτά αργότερα με τον Φιλίπε Λουίς, ο οποίος με δυνατό σουτ σημάδεψε την συμβολή των δοκαριών του Ρίκο.

Το 0-0 έμεινε ως το ημίχρονο, ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (46’), ο Καράσκο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ενζονζί και αφού πέρασε και τον Ρίκο πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0 των «ροχιμπλάνκος». Η Σεβίλλη αδυνατούσε να αντιδράσει και στο 69’ ο Γκριεζμάν έριξε τη χαριστική βολή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 με όμορφο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.