Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φονικός σεισμός στο Μεξικό – αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια (videos)

Φονικός σεισμός στο Μεξικό – αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2017 02:32
Ο φονικός σεισμός 7.1 Ρίχτερ που ισοπέδωσε το Μεξικό οδήγησε φυσικά την Ομοσπονδία της χώρας να αναβάλει όλα τα παιχνίδια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Ψευδής η είδηση για τις ζημιές στο Αζτέκα.

Δεκάδες νεκρούς, τεράστιες καταστροφές σε κτίρια και δρόμους και άγνωστο αριθμό τραυματιών άφησε πίσω του ο φονικός σεισμός 7,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, που «χτύπησε» το κεντρικό Μεξικό.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας του Μορέλος, Γκράκο Ραμίρεζ, έγραψε στο Twitter ότι μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 42 νεκροί ενώ ο κυβερνήτης της Πολιτείας του Μεξικού έκανε λόγο για τουλάχιστον πέντε νεκρούς στην περιοχή του. Αρκετά κτήρια έχουν καταρρεύσει, ενώ ο δήμαρχος της Πόλης του Μεξικού δήλωσε ότι άνθρωποι έχουν παγιδευτεί εντός αρκετών κτηρίων που έχουν τυλιχθεί στις φλόγες.

Αναβλήθηκαν τα παιχνίδια, κανένα σοβαρό πρόβλημα με το Αζτέκα


Φονικός σεισμός στο Μεξικό – αναβλήθηκαν όλα τα παιχνίδια (videos)
Φυσικά, κάθε αθλητική δραστηριότητα στη χώρα έχει αναβληθεί, με την Ομοσπονδία να ανακοινώνει ότι όλα τα παιχνίδια για τη φάση των «16» του Κυπέλλου θα επαναπρογραμματιστούν.

Την ίδια ώρα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ψευδείς πληροφορίες που θέλουν το ιστορικό γήπεδο Στάδιο Αζτέκα να έχει υποστεί σοβαρές ζημιές λόγω του σεισμού.

Μάλιστα κυκλοφορούν φωτογραφίες από το εξωτερικό του γηπέδου που δείχνουν ότι υπάρχει ρωγμή, η οποία βέβαια υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια προκειμένου να αποφευχθούν μεγάλες ζημιές από σεισμούς.

Την ψευδή είδηση έβγαλε δημοσιογράφος του μεξικανικού Fox Sports, ωστόσο ο ίδιος παραδέχτηκε το λάθος του μετά από συζήτηση που είχε με μηχανικό.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.