Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλείστηκε η Λίβερπουλ, πρόκριση με Άλι η Τότεναμ (videos)

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλείστηκε η Λίβερπουλ, πρόκριση με Άλι η Τότεναμ (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2017 00:23
Η Λέστερ κέρδισε με 2-0 την Λίβερπουλ στο «Κίνγκ Πάουερ Στέντιουμ» και την άφησε εκτός Λιγκ Καπ Αγγλίας. Πέρασε στους «16» η Τότεναμ, 1-0 την Μπάρνσλεϊ.

Μία διοργάνωση λιγότερη για την Λίβερπουλ, η οποία ηττήθηκε με 2-0 από την Λέστερ εκτός έδρας και αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με τις «αλεπούδες» να παίρνουν τη νίκη με δύο γκολ στην επανάληψη και να προκρίνονται στους «16» του θεσμού.

Οι «κόκκινοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και είχαν καλές στιγμές με Σολάνκε, Κουτίνιο και Τσάμπερλεϊν για το 1-0. Η Λέστερ κράτησε το μηδέν και στο 65’ άνοιξε το σκορ με τον Οκαζάκι, καθώς κανείς από τους παίκτες των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα. Τα πάντα τελείωσαν στο 75’, με τον Σλιμάνι να πετυχαίνει εκπληκτικό γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Πέρασε με Άλι η Τότεναμ, πρόκριση για... Κωνσταντόπουλο


Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αποκλείστηκε η Λίβερπουλ, πρόκριση με Άλι η Τότεναμ (videos)
Η Τότεναμ, με γκολ του Ντέλε Άλι (65’), κέρδισε με 1-0 την Μπάρνσλεϊ στο «Γουέμπλεϊ» και προκρίθηκε στους «16» του θεσμού.

Έκπληξη στο «Άστον Γκέιτ», καθώς η Μπρίστολ Σίτι κέρδισε με 2-0 την Στόουκ και την άφησε πρόωρα εκτός συνέχειας. Από την άλλη η Μίντλεσμπρο, έχοντας τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια, κέρδισε με 2-0 την Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ» χάρη σε ισάριθμα τέρματα του Μπάμφορντ (58’ πεν., 67’).

Με τον Μαζουάκου να βρίσκει δίχτυα, η Γουέστ Χαμ κέρδισε με 3-0 την Μπόλτον στο Λονδίνο και πήρε άνετη πρόκριση, όπως και η Νόριτς, η οποία πέρασε με 3-1 από την έδρα της Μπρέντφορντ.

Η Κρίσταλ Πάλας, με γκολ του Σακό (13’) κέρδισε με 1-0 την Χάντερσφιλντ στο «Σέλχαστ Παρκ» και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη με τον Ρόι Χότζον στον πάγκο της. Από την άλλη, η Μπόρνμουθ κέρδισε με 1-0 την Μπράιτον στην παράταση, έχοντας σκόρερ τον Κίνγκ (99'). Πρόκριση στον έξτρα χρόνο και για την Γουλβς, η οποια επικράτησε με 1-0 της Μπρίστολ Ρόβερς στο Μολινό χάρη σε γκολ του Ενομπακάρε (98').

Τέλος, η Λιντς απέκλεισε την γηπεδούχο Μπέρνλι στα πέναλτι (5-3, 2-2 κ.δ) ύστερα από ένα συγκλονιστικό ματς στο «Τερφ Μουρ».

Τα «παγώνια» προηγήθηκαν στο 80’ με τον Σακό, με τους «κλάρετς» απαντούν στο 89’ με εύστοχο πέναλτι του πρώην παίκτη της Λιντς, Γουντ. Ο Πάμπλο Ερνάντες με εύστοχο πέναλτι στο 90+4’ ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, όμως η Μπέρνλι ισοφάρισε στο 90+6’ (!) με γκολ του Μπράντι! Στην παράταση δεν άλλαξε κάτι και η Λιντς πήρε την πρόκριση στα πέναλτι με 5-3!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.