Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χάσι: «Καταλαβαίνω την κριτική»

Χάσι: «Καταλαβαίνω την κριτική»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2017 01:22
Ο Μπέσνικ Χάσι δήλωσε πως δέχεται και την κριτική και την πίεση στον πάγκο του Ολυμπιακού ενώ αναφέρθηκε στα θετικά στοιχεία από το ματς με Αστέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη (2-1) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για τους ομίλους του Κυπέλλου:

Το τι κρατάει εκτός από τη νίκη σήμερα: «Είχαμε κάποια καλά πράγματα. Δεν ήταν εύκολο όπως έπαιξε ο Αστέρας και που έπαιζε τόσο αμυντικά. Θετικό ότι ο Ταχτσίδης έπαιξε 90 λεπτά και για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του αλλά και το ότι οι Νικολάου και Σισέ πήγαν καλά. Σημαντικό ότι ο φορ Εμενίκε σκόραρε 2 φορές. Επίσης η νοοτροπία που είχαμε στο ματς ήταν καλή. Εκτός από το αποτέλεσμα και τη νίκη κρατάμε και αυτά».

Το που στέκεται ενόψει του ντέρμπι με ΑΕΚ και της συνέχειας και το τι μπορεί να τον προβλημάτισε: «Ναι το αρνητικό είναι πως δεχθήκαμε το γκολ και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μπει στο παιχνίδι. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και αυτό είναι αρνητικό για εμάς γιατί μέχρι τότε ο αντίπαλος δεν απειλούσε».

Το κατά πόσον μπορεί να προβληματίστηκε ευχάριστα για την 11άδα με ΑΕΚ και την συνέχεια: «Ναι έχουμε μεγάλη ομάδα με μεγάλο ρόστερ και πολλές λύσεις. Γι' αυτό κάναμε αλλαγές και πήραν τόσοι παίκτες χρόνο. Έχουμε θετικά πράγματα. Είναι πιο καλά έτσι. Το να έχουμε περισσότερες επιλογές αλλά και θέματα. Σίγουρα μας εξέπληξαν θετικά και μας προβλημάτισαν θετικά κάποιοι παίκτες όχι μόνο για ΑΕΚ αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια».

Την πίεση στον πάγκο των Πειραιωτών: «Υπάρχει πίεση. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε συνέχεια. Με Ξάνθη έπρεπε να κερδίσουμε γιατί παιξαμε καλά. Με Σπόρτινγκ δεν πήγαμε καλά και είχαμε πολύ δύσκολο α' μέρος. Με Αστέρα δεν πήγαμε καλά και ως Ολυμπιακός αλλά και πάλι στο τέλος είχαμε ευκαιρίες. Όταν δεν πηγαίνεις καλά η κριτική είναι εκεί. Μετά την πρόκριση στην φάση των ομίλων είχαμε θετικά σχόλια. Τώρα όχι αλλά το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω και την πίεση και την κριτική. Είμαι ανοιχτός και δέχομαι την γνώμη του κόσμου αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε για νίκες για τα επόμενα ματς».

Τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και γιατί δεν τον έχει στις επιλογές του: «Επιλέξαμε 3 φορ. Θέλαμε να δώσουμε ολόκληρο ματς στον Εμενίκε. Πήραμε και τον Μπεν γιατί ήταν πολύ σημαντικός για την ομάδα στην αρχή και είχαμε και τον Ούρος. Ο Μπεν δουλεύει πολύ σκληρά. Ο Καρίμ ήξερε δύο εβδομάδες πριν το τέλος των μεταγραφών ότι θα μπορούσε να είχε φύγει. Επέλεξε να μείνει. Δεν ξέρω εάν είχε επιλογές αλλά ήθελε να παίξει στο Παγκόσμιο με την Εθνική. Όταν το κάνεις αυτό παίρνεις και το ρίσκο. Πέραν αυτού όταν δουλεύεις σκληρά παίρνεις ευκαιρίες. Ο Μάρτινς είναι ίδια κατηγορία. Δούλεψε σκληρά και πήρε ευκαιρία σήμερα και πήγε καλά. Και οι δύο όμως δουλεύουν καλά και έχουν καλή νοοτροπία. Και ο Μάρτινς και ο Καρίμ. Το θέμα είναι να δουλεύεις και όταν παίρνεις την ευκαιρία να παίζεις να δείχνεις πως είσαι πιο καλός από τους άλλους. Είμαστε μία ομάδα με πολλές λύσεις και κάθε φορά προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και να επιλέγουμε τις πιο καλές επιλογές».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.