Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα στην Σάλκε η Μπάγερν, δεύτερη ήττα για Λειψία

Μπουντεσλίγκα: Τριάρα στην Σάλκε η Μπάγερν, δεύτερη ήττα για Λειψία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/9/2017 00:01
Η Μπάγερν πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σάλκε και ανέβηκε προσωρινά μόνη πρώτη στην κορυφή. Πέρασε δεύτερη η Άουγσκμπουργκ, 1-0 την Λειψία.

Μετά την τεσσάρα στην Μάιντς, η Μπάγερν επικράτησε με 3-0 της Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν και πέρασε προσωρινά στην κορυφή με +2 από Ντόρτμουντ και Ανόβερο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα, ωστόσο στο 23’ ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR για να δώσει το πέναλτι υπέρ των Βαυαρών σε χέρι του Νάλντο. Ο Λεβαντόφσκι ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 1-0. Έξι λεπτά αργότερα, ο Χάμες ανέβασε τον δείκτη του σκορ έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια.

Η πίεση της Σάλκε για να επιστρέψει στο ματς δεν απέδωσε καρπούς και στο 75’ ο Βιδάλ «κλείδωσε» τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Ανέβηκε δεύτερη η Άουγσκμπουργκ

Στην δεύτερη θέση με 10 βαθμούς πέρασε η Άουγκσμπουργκ, η οποία κέρδισε με 1-0 την Λειψία στην έδρα της. Οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ μόλις στο 4’ με τον Γκρεγκόριτς έπειτα από ασίστ του Φινμπόγκασον. Η Λειψία έχοντας εκτός τον τιμωρημένο Κεϊτά, περιορίστηκε σε φλύαρη κατοχή και γνώρισε τη δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα,

Για τρίτο σερί εντός έδρας ματς η Βόλφσμπουργκ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 1-1 με την Βέρντερ Βρέμης. Οι «λύκοι», στο ντεμπούτο του Σμιντ, προηγήθηκαν στο 28’ με προβολή του Οριγκί, όμως στο 56’ ο φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Μπαρτέλς. Αυτός ήταν μόλις ο δεύτερος βαθμός για την ομάδα της Βρέμης, ενώ στον αντίποδα η Βόλφσμπουργκ έφτασε τους πέντε μετά από ισάριθμες αγωνιστικές.

Τέλος, η Γκλάντμπαχ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Στουτγκάρδης χάρη σε δύο γκολ του Ράφαελ (57’, 74’ πεν.). Σ’ όλο το ματς αγωνίστηκε ο Τάσος Δώνης για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο δεν πήρε βοήθειες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.