Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Αρνούνται να χάσουν ΠΑΣ και Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: Αρνούνται να χάσουν ΠΑΣ και Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/9/2017 21:41
ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους Ζωσιμάδες και παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα. Προηγήθηκαν με ωραίο γκολ του Μασούρα (49’) οι Νεοσμυρνιώτες, απάντησαν με Χαλκιαδάκη (57’) οι Γιαννιώτες.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Πανιώνιου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στους Ζωσιμάδες και παρέμειναν αήττητοι μετά από 4 αγωνιστικές. Οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν δεύτερη σερί ισοπαλία και υποχώρησαν από την κορυφή, ενώ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μετράει πλέον τρεις σερί ισοπαλίες και μια νίκη, αυτή της πρεμιέρας στην Τρίπολη.

Χωρίς σκορ το πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΣ να είχε τις πιο καλές στιγμές, εκμεταλλευόμενος τα αμυντικά προβλήματα των φιλοξενούμενων. Στο 8’ ο Καρανίκας δεν κατάφερε να ευστοχήσει υπό ευνοϊκές συνθήκες, ενώ στο 22’ και στο 25’ ο Γιάκος δεν μπόρεσε να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή.

Ο Πανιώνιος δεν είχε σουτ εντός εστίας στο πρώτο μέρος ωστόσο στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με όμορφη ομαδική προσπάθεια. Ο Λάμπρου βρήκε με τη μία τον Βλάχο, αυτός έκανε τη συρτή σέντρα και ο Μασούρας τελείωσε τη φάση, σπρώχνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πτοήθηκε και απάντησε στο 57’ εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος του Μπανανά. Ο αμυντικός του Πανιώνιου έπιασε αέρα αντί να διώξει τη μπάλα, δίνοντας… έτοιμο γκολ στον Χαλκιαδάκη για το 1-1. Οι γηπεδούχοι έψαξαν την ανατροπή και στο 78’ είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον νεοεισελθόντα Μανθάτη, όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το παιχνίδι στράβωσε τελείως για τον Πανιώνιο, ο οποίος έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές (Γκιοατά, Σιώπης, Ντουρμισάι), ενώ στο 87’ έχασε με δεύτερη κίτρινη τον Μασούντ. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το 2-1 στο 83’, με τον Μασούρα να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Το 1-1 έμεινε ως το φινάλε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.