Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Για τα λεφτά τσακώθηκαν Νεϊμάρ και Καβάνι»

«Για τα λεφτά τσακώθηκαν Νεϊμάρ και Καβάνι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/9/2017 11:04
Τι και αν αμείβονται με εκατομμύρια ευρώ ετησίως; Ο Νεϊμάρ και ο Καβάνι τσακώθηκαν για την εκτέλεση ενός πέναλτι στο ματς της Παρί με την Λιόν λόγω ενός… μπόνους!

Νεϊμάρ και Καβάνι είχαν διαμάχη κατά τη διάρκεια του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Λιόν για το ποιος θα αναλάβει την εκτέλεση ενός πέναλτι. Ο Ουρουγουανός ανέλαβε τελικά την εκτέλεση, με τον Βραζιλιάνο να φεύγει έξαλλος από την άσπρη βούλα, λίγα δευτερόλεπτα πριν αστοχήσει ο συμπαίκτης του...

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, L' Equipe, οι δύο συμπαίκτες τσακώθηκαν για τα λεφτά. Ο Καβάνι έχει έξτρα πριμ ενός εκατομμυρίου ευρώ αν βγει στο τέλος της σεζόν πρώτος σκόρερ του Σαμπιονά. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως και ο Νεϊμάρ αναμένεται να έχει τον ίδιο στόχο, καθώς η Παρί αρέσκεται να δίνει τέτοια μπόνους επίτευξης στόχων. Έτσι και οι δύο ήθελαν το... εύκολο γκολ με στόχο τα μελλοντικά χρήματα!

Μάλιστα, η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι πήγε δημιουργηθεί «χοντρό» επεισόδιο και στα αποδυτήρια. Συγκεριμένα οι δυο τους συνέχισαν τη λεκτική διαμάχη κι έπρεπε να επέμβει ο Τιάγκο Σίλβα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην ξεφύγει η κατάσταση.

«Τους έχω πει να το λύσουν μόνοι τους, νομίζω πως είναι σε θέση να το κάνουν αυτό. Εάν δεν μπορούν να έρθουν σε συμφωνία, θα πάρω εγώ την απόφαση για αυτούς. Δεν θέλω αυτό να εξελιχτεί σε πρόβλημα για μας» δήλωσε για το περιστατικό ο Ουνάι Έμερι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.