Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: «Σφράγισε» εισιτήριο για Ρωσία το Μεξικό

Προκριματικά Μουντιάλ: «Σφράγισε» εισιτήριο για Ρωσία το Μεξικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2017 13:37
Με γκολ του Λοσάνο, το Μεξικό κέρδισε με 1-0 τον Παναμά και εξασφάλισε την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας. Μια «ανάσα» από την πρόκριση η Κόστα Ρίκα, σε περιπέτειες οι ΗΠΑ!

Το Μεξικό έγινε η 5η ομάδα που «σφράγισε» εισιτήριο για το Μουντιάλ του 2018 μετά την διοργανώτρια Ρωσία και τις Βραζιλία, Ιράν και Ιαπωνία.

Με γκολ του Λοσάνο (53’), οι «τρικολόρες» κέρδισαν με 1-0 τον Παναμά στο Στάδιο Αζτέκα και εξασφάλισαν και μαθηματικά μια από τρεις πρώτες θέσεις στην προκριματική φάση της Βορείου και Κεντρικής Αμερικής που δίνουν απευθείας πρόκριση στα τελικά της Ρωσίας.

Οι Μεξικανοί θα συμμετάσχουν σε τελική φάση Μουντιάλ για 7η σερί χρονιά, έχοντας φτάσει ως τη φάση των «16» στις έξι προηγούμενες παρουσίες τους.

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στην τελική φάση βρίσκεται και η Κόστα Ρίκα η οποία πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 στις ΗΠΑ χάρη σε δύο γκολ του Ουρένια (30’, 82’). Οι Κοσταρικανοί έφτασαν τους 14 βαθμούς και κρατούν στα χέρια τους το εισιτήριο, την ώρα που οι Αμερικανοί κινδυνεύουν και με αποκλεισμό, αφού ισοβαθμούν με την Ονδούρα στην 4η θέση που οδηγεί σε μπαράζ, ενώ ακολουθεί ο Παναμάς στην 5η θέση με -1.

Η Ονδούρα πέρασε με 2-1 από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο και την Τετάρτη (6/9) υποδέχεται στην έδρα της τις ΗΠΑ, έχοντας μεγάλη ευκαιρία να περάσει μόνη στην 3η θέση.

Η βαθμολογία:


1. Μεξικό 17
2. Κόστα Ρίκα 14
3. ΗΠΑ 8
------------------------------------
4. Ονδούρα 8
------------------------------------
5. Παναμάς 7
6. Τρινιντάντ και Τομπάγκο 3

*Προκρίνονται οι τρεις πρώτοι, ενώ ο τέταρτος παίζει μπαράζ με τον νικητή των μπαράζ της Ασίας






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.