Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Ντιέγκο Κόστα η λίστα της Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ!

Με Ντιέγκο Κόστα η λίστα της Τσέλσι για την Πρέμιερ Λιγκ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2017 01:03
Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι για τον Ντιέγκο Κόστα και ο πολιτογραφημένος Ισπανός επιθετικός δηλώθηκε στην λίστα των «μπλε» για τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ.

Παρότι αποτελεί ξένο σώμα στην Τσέλσι, ο Ντιέγκο Κόστα δηλώθηκε κανονικά στην λίστα της ομάδας για τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι «μπλε» δεν τα βρήκαν με την Ατλέτικο για την παραχώρηση του Ισπανού επιθετικού και έτσι ο διεθνής άσος θα παραμείνει στο ρόστερ των «μπλε» τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Φυσικά το γεγονός ότι ο Κόστα δηλώθηκε στην λίστα της Τσέλσι δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στις προπονήσεις, μιας και ο Αντόνιο Κόντε έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι ο 28χρονος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Η είδησης της παραμονής του Ντιέγκο Κόστα σχολιάστηκε και από τους συμπαίκτες του, με τον Τιμπό Κουρτουά να… μιμείται τον Πικέ, ανεβάζοντας tweet με λεζάντα «Se queda» (μτφ. μένει). Υπενθυμίζεται ότι ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα είχε κάνει ανάλογο ποστ με φωτογραφία του Νεϊμάρ, ενημερώνοντας ψευδώς τους φίλους των Καταλανών ότι ο Βραζιλιάνος θα συνέχιζε στους «μπλαουγκράνα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.