Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Δανία διέλυσε την Πολωνία!

Προκριματικά Μουντιάλ: Η Δανία διέλυσε την Πολωνία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2017 00:40
Η Δανία διέλυσε με 4-0 την μέχρι πρότινος αήττητη Πολωνία και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την 2η θέση του 5ου ομίλου. Στο -3 από την κορυφή το Μαυροβούνιο, 3-0 στο Καζακστάν.

Ποιος είδε την Δανία και δεν τη φοβήθηκε! Έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Έρικσεν (1 γκολ, 2 ασίστ), οι Σκανδιναβοί ισοπέδωσαν με 4-0 την πρωτοπόρο του ομίλου Πολωνία και μπήκαν στο κόλπο όχι μόνο για την 2η θέση αλλά και για την κορυφή του ομίλου. Οι Πολωνοί βέβαια παραμένουν ακόμα το μεγάλο φαβορί (+3 από Δανία, Μαυροβούνιο) για την πρωτιά, καθώς έχουν τα 2 από τα 3 εναπομείναντα παιχνίδια εντός έδρας με Καζακστάν και Μαυροβούνιο.

Στα του αγώνα, η Δανία προηγήθηκε στο 15’ με τον Ντελάνι, ενώ στο 42’ ο Κορνέλιους «έγραψε» το 2-0. Και τα δύο γκολ ήρθαν από ασίστ του Έρικσεν, ο οποίος στο 79’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Νωρίτερα (59’) ο Γιόργκενσεν είχε «γράψει» το 3-0 σε μια μαγική βραδιά για τους Δανούς που συνδυάστηκε με την επιστροφή του Μπέντντερ στην Εθνική μετά από 2 χρόνια απουσίας.

Στην 2η θέση το Μαυροβούνιο, έμεινε ζωντανή η Ρουμανία

Με τη νίκη, η Δανία έφτασε τους 13 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 2η θέση με το Μαυροβούνιο, το οποίο πέρασε με 3-0 από την έδρα του Καζακστάν. Νέσοβιτς (31’), Μπετσιράι (53’) και Σίμιτς (63’) ήταν οι σκόρερ για τους Μαυροβούνιους, που βέβαια έχουν δύσκολο πρόγραμμα, μιας και στα δύο τελευταία παιχνίδια τους παίζουν με Δανία (εντός) και Πολωνία (εκτός).

Στο τρίτο ματς του ομίλου, η Ρουμανία κέρδισε με 1-0 την Αρμενία χάρη σε γκολ του Μαξίμ στο 90+1’. Οι Αρμένιοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 54’ όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Βοσκανγιάν για το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε.

Ο Στάνκου όμως αστόχησε από τα 11 βήματα και χρειάστηκε το γκολ του άσου της Μάιντς στις καθυστερήσεις ώστε οι Ρουμάνοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να διατηρήσουν μαθηματικές ελπίδες για την 2η θέση. Να σημειωθεί πως η Ρουμανία βρίσκεται στο -4 από την κορυφή και στα 2/3 εναπομείναντα παιχνίδια της παίζει σε Μαυροβούνιο και Δανία.

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:


1. Πολωνία 16
2. Μαυροβούνιο 13
3. Δανία 13
4. Ρουμανία 9
5. Αρμενία 6
6. Καζακστάν 2


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.