Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: Τεσσάρα η Αγγλία, μεγάλη νίκη η Σλοβακία

Προκριματικά Μουντιάλ: Τεσσάρα η Αγγλία, μεγάλη νίκη η Σλοβακία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2017 00:22
Με τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, η Αγγλία πέρασε με 4-0 από την έδρα της Μάλτα και διατηρήθηκε με +2 από την 2η Σλοβακία, η οποία κέρδισε με 1-0 την Σλοβενία με γκολ στο 81’.

Η Αγγλία δεν έπιασε καλή απόδοση κόντρα στην Μάλτα, ωστόσο με τρία γκολ στα τελευταία λεπτά, πήρε εμφατική νίκη με 4-0 και διατηρήθηκε στο +2 από την 2η θέση.

Τα «τρία λιοντάρια» προηγήθηκαν στο 53’ με τον Κέιν, ο οποίος σκόραρε το πρώτο του φετινό γκολ την 1η Σεπτεμβρίου και έβαλε… φωτιά στα social media αναφορικά με την... αρνητική παράδοση που τον θέλει να μην σκοράρει τον μήνα Αύγουστο. Στο 86’ ο Μπέρτραντ «κλείδωσε» τη νίκη των φιλοξενούμενων, που πέτυχαν άλλα δύο γκολ με τους Γουέλμπεκ (85’) και Κέιν (86’).

Μεγάλη νίκη για τη Σλοβακία

Με σκόρερ τον Άνταμ Νέμετς στο 81ο λεπτό, η Σλοβακία επικράτησε με 1-0 της Σλοβενίας στην αποφασιστική αναμέτρηση για τη δεύτερη θέση του ομίλου. Με τη νίκη, οι Σλοβάκοι έφτασαν τις 5 σερί νίκες και είναι το φαβορί για την πρόκριση στα μπαράζ, όντας στο +4 από την 3η θέση, όπου ισοβαθμούν Σκωτία και Σλοβενία.

Στο 3ο ματς του ομίλου, η Σκωτία πέρασε με 3-0 από την έδρα της Λιθουανίας και έμεινε ζωντανή στη μάχη για την 2η θέση. Άρμστρονγκ (25’), Ρόμπερτσον (30’) και ΜακΆρθουρ (72’) ήταν οι σκόρερ για τους Σκωτσέζους.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:


1. Αγγλία 17
2. Σλοβακία 15
3. Σλοβενία 11
4. Σκωτία 11
5. Λιθουανία 5
6. Μάλτα 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.