Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Μουντιάλ: 7x7 η Γερμανία, «αγγίζει» τα μπαράζ η Β. Ιρλανδία

Προκριματικά Μουντιάλ: 7x7 η Γερμανία, «αγγίζει» τα μπαράζ η Β. Ιρλανδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2017 00:01
Με γκολ του Χούμελς στο 88’ η Γερμανία κέρδισε με 2-1 την Τσεχία στην Πράγα και έκανε το «7 στα 7» στον όμιλο. Στο +7 από την 3η θέση η Β. Ιρλανδία, 3-0 το Σαν Μαρίνο.

Η Γερμανία «φλέρταρε» με την πρώτη της απώλεια βαθμών στην προκριματική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, όμως το γκολ του Χούμελς στο 88’ της επέτρεψε να φύγει με τη νίκη (2-1) από την Τσεχία και να βάλει τους γηπεδούχους σε πολύ δύσκολη θέση για την 2η θέση που οδηγεί σε μπαράζ.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Βέρνερ, όμως η Τσεχία έμεινε στο ματς και στο 78’ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ντάριντα. Ωστόσο, δύο λεπτά πριν το φινάλε ο Χούμελς σκόραρε με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στα αξιοσημείωτα πως τα «πάντσερ» αγνοούν την ήττα σε προκριματική φάση Μουντιάλ, μετρώντας 25 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 30 παιχνίδια.

«Αγκαλιά» με την 2η θέση η Β. Ιρλανδία

Την ίδια ώρα η Β. Ιρλανδία πέρασε με 3-0 από το Σαν Μαρίνο παρότι χρειάστηκε να περάσουν 70 λεπτά για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Τα δύο γκολ του Μαγκίνις (70’, 75’) και αυτό του Ντέιβις (78’ πεν.) χάρισαν τη νίκη στην ομάδα του Μάικλ Ο'Νιλ «που βρίσκεται «αγκαλιά» με τη 2η θέση στον όμιλο, αφού πλέον είναι στο +7 από τους Τσέχους, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Όλα θα κριθούν τη Δευτέρα (4/9) αφού οι Βρετανοί φιλοξενούν τους Τσέχους στο Μπέλφαστ. Στα αξιοσημείωτα πως η Β. Ιρλανδία κέρδισε 4 διαδοχικά ματς για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Στο τρίτο και αδιάφορο ματς του ομίλου, η Νορβηγία νίκησε 2-0 το Αζερμπαϊτζάν στο Όσλο, έχοντας σκόρερ τους Κινγκ (32’ πεν.) και Σαντίγκοφ (60’ αυτ.). Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μπήκε σαν αλλαγή στο 89’, όπως και ο Ελιονούσι, ο οποίος βρέθηκε απέναντι σε νέους του συμπαίκτες, μιας και τη φετινή σεζόν θα συνεχίσει στην Καραμπάγκ με τη μορφή δανεισμού.

Η βαθμολογία του Γ' ομίλου:


1. Γερμανία 21
2. Β. Ιρλανδία 16
3. Τσεχία 9
4. Νορβηγία 7
5. Αζερμπαϊτζάν 7
6. Σαν Μαρίνο 0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.