Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 90+3’ για Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Σοκ στο 90+3’ για Λίβερπουλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2017 16:29
Με γκολ του Μπρίτος στο 90+3’, η Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα ισοφάρισε σε 3-3 την Λίβερπουλ στο «Βίκαρατζ Ρόουντ», με τους «κόκκινους» να πληρώνουν –όπως και πέρσι- τα αμυντικά τους προβλήματα. Από θέση οφσάιντ το γκολ της ισοφάρισης.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε, όμως η Λίβερπουλ συνεχίζει να πληρώσει τις περσινές αμυντικές παθογένειες. Οι «κόκκινοι» ήταν… φωτιά στην επίθεση, όμως τα μεγάλα προβλήματα ανασταλτικά επέτρεψαν στην Γουότφορντ να ισοφαρίσει σε 3-3 στο 90+3’ και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο «Βίκαρατζ Ρόουντ».

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 8ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χολέμπας, η άμυνα της Λίβερπουλ κοιμήθηκε και ο Οκάκα από κοντά «έγραψε» το 1-0 για την Γουότφορντ.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ήταν εξαιρετικά στημένη στο πρώτο μέρος, μην επιτρέποντας στους «κόκκινους» να απειλήσουν. Ωστόσο, στην πρώτη ορθολογική της επίθεση στο ματς (29’), η Λίβερπουλ κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, με τον Μανέ να πλασάρει άψογα από πλάγια θέση τον Γκόμες.

Οι «χόρνετς» δεν πτοήθηκαν και στο 32’ πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Κλέβερλι έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, η άμυνα των «κόκκινων» δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Ντουκουρέ με πλασέ από τη μικρή περιοχή «έγραψε» το 2-1. Στο 37’ ο Μανέ «φλέρταρε» με απευθείας κόκκινη για άτσαλο φάουλ στον Ντουκουρέ και στο επόμενο λεπτό η Λίβερπουλ «άγγιξε» το 2-2, με τον Σαλάχ να αστοχεί σε τετ-α-τετ με τον Γκόμες.

Ο Αιγύπτιος ήταν κακός στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη ήταν καθοριστικός προκειμένου η Λίβερπουλ να γυρίσει το ματς. Στο 54’ ο νεοαποκτηθείς άσος κέρδισε πέναλτι από τον Γκόμες, δίνοντας την ευκαιρία στον Φιρμίνο να ισοφαρίσει σε 2-2 από την άσπρη βούλα. Δύο λεπτά μετά, ο Βραζιλιάνος βγήκε στην πλάτη της άμυνας, τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον Γκόμες και ο Σαλάχ την έσπρωξε στα δίχτυα, «γράφοντας» το 3-2.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε το μομέντουμ, σπαταλώντας ευκαιρίες για ένα τέταρτο γκολ. Στο 65’ η κεφαλιά του Μάτιπ κατέληξε στο δοκάρι, στο 70’ ο Γκόμες έδιωξε την προσπάθεια του Λόβρεν και στο επόμενο λεπτό, ο Σαλάχ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Όλα έδειχναν ότι η Λίβερπουλ θα έπαιρνε τη νίκη, όμως με αυτή την αμυντική λειτουργία ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος… Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 90+3’, η άμυνα των «κόκκινων» αντέδρασε παιδικά και ο Μπρίτος (σ.σ. ήταν οριακά πιο μπροστά από τη μπάλα) από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-3.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.