Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Πρεμιέρα με εφτά γκολ και νικήτρια την Άρσεναλ!

Πρέμιερ Λιγκ: Πρεμιέρα με εφτά γκολ και νικήτρια την Άρσεναλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2017 23:46
Σ’ ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, η Άρσεναλ κέρδισε με ανατροπή (4-3) την Λέστερ στο «Έμιρειτς» και ξεκίνησε νικηφόρα σε πρεμιέρα για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2014/15. Ράμσεϊ (83’) και Ζιρού (85’) τα γκολ της ανατροπής.

Η Πρέμιερ Λιγκ επέστρεψε και μάλιστα με τον πλέον εμφατικό τρόπο! Σ’ ένα τρομερό παιχνίδι στο «Έμιρειτς» η Άρσεναλ έκανε ανατροπή στην… ανατροπή απέναντι στην ψυχωμένη Λέστερ και με το τελικό 4-3 ξεκίνησε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Αλέξις Σάντσες έβλεπε το παιχνίδι από τις εξέδρες, όμως αυτό δεν πτόησε την Άρσεναλ, η οποία προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με το παρθενικό γκολ του Λακαζέτ στην Πρέμιερ Λιγκ. Μετά από σέντρα του Ελνένι, ο Γάλλος φορ πήρε την κεφαλιά και «έγραψε» το 1-0.

Το 3-4-3 που επέλεξε ο Αρσέν Βενγκέρ με μόλις ένα στόπερ στην ενδεκάδα (Χόλτινγκ) δεν λειτούργησε καλά ανασταλτικά για τους «κανονιέρηδες» και η Λέστερ κατάφερε να απαντήσει άμεσα. Στο 5’, ο Μαγκουάιρ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Οκαζάκι με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσεχ, ο οποίος έκανε κακή έξοδο.

Το παιχνίδι είχε τρομερό ρυθμό, με τις φάσεις να διαδέχονταν η μια την άλλη. Στο 21’ το σουτ του Γουέλμπεκ κόντραρε στα σώματα, ενώ ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Γουέλμπεκ στο 26’. Στο επόμενο λεπτό ο Σμάιχελ έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Κολάσινατς και στο 29’ η Λέστερ ολοκλήρωσε την ανατροπή κόντρα στη ροή. Μετά από λάθος του Τσάκα, ο Ολμπράιτον έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βάρντι με κοντινό πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 1-2.

Στο 33’ οι «αλεπούδες» «άγγιξαν» ένα τρίτο γκολ, με την κεφαλιά του Οκαζάκι να περνά δίπλα από το δοκάρι. Η Άρσεναλ γλίτωσε το 1-3 και στις καθυστερήσεις έφερε το σκορ στα ίσια με πλασέ του Γουέλμπεκ.

Η Λέστερ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη, με τον Τσεχ να προλαβαίνει τον Βάρντι στο 52’ και να αποκρούει σε κόρνερ το σουτ του Μαχρέζ στο 55’. Ωστόσο, στο 56’ ο Αλγερινός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βάρντι με τρομερή κεφαλιά, ξαναέδωσε το προβάδισμα στις «αλεπούδες».

Οι «κανονιέρηδες» ανέβασαν την απόδοση τους και στο 62’ «άγγιξαν» το 3-3, με τον Σμάιχελ να νικά σε τετ-α-τετ τον Μπεγερίν. Στο 68’ ο νεοεισελθόντας Ράμσεϊ αστόχησε από καλή θέση, όμως στο 83’ ο Άγγλος άσος σκόραρε με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Τσάκα, ισοφαρίζοντας το σκορ σε 3-3.

Η ανατροπή ολοκληρώθηκε δύο λεπτά αργότερα, από τη δεύτερη αλλαγή του Βενγκέρ. Μετά από κόρνερ του Τσάκα, ο Ζιρού σκόραρε με κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 4-3, χαρίζοντας τη νίκη στην Άρσεναλ σε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα με 7 γκολ!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.