Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Συζητάμε με Ζλάταν για να μείνει στην Γιουνάιτεντ»

Μουρίνιο: «Συζητάμε με Ζλάταν για να μείνει στην Γιουνάιτεντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/8/2017 16:43
Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινήθηκε για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου προκειμένου να καλύψει το κενό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ωστόσο δεν είναι απίθανο να δούμε και τους δύο παίκτες με την κόκκινη φανέλα τη νέα σεζόν.

Όπως αποκάλυψε ο Ζοζέ Μουρίνιο, οι «κόκκινοι διάβολοι» κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Σουηδό επιθετικό, προκειμένου ο έμπειρος άσος να παραμείνει στον σύλλογο και να ενισχύσει την ομάδα στο 2ο μισό της σεζόν:

«Γνωρίζετε ότι είναι τραυματίας και χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει. Δεν είναι έτοιμος να παίξει. Ωστόσο, πιστεύει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα και θέλει να συνεχίσει στο υψηλότερο επίπεδο. Γι’ αυτό το λόγο έχουμε έρθει σε επαφές μαζί του, συζητώντας την πιθανότατα παραμονής του στην Γιουνάιτεντ στο δεύτερο μισό της σεζόν», δήλωσε ο Μουρίνιο και απάντησε σε ερώτηση για το πρωτάθλημα:

«Ναι μπορούμε και είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε τον τίτλο. Μπορώ να πω ότι υπάρχουν 7 διεκδικητές και 20 ομάδες έτοιμες να παλέψουν κάθε αγωνιστική».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.