Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέα ήττα για Ριέκα πριν τον Ολυμπιακό

Νέα ήττα για Ριέκα πριν τον Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/8/2017 01:05
Δεύτερη «κολλητή» ήττα για την Ριέκα, η οποία ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της από την πρωτοπόρο Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 59’.

Σε κακό μομέντουμ βρίσκεται η Ριέκα λίγο πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-0 στο ντέρμπι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, παρουσιάζοντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα.

Μόλις στο 11’, ο Φερνάντες σκόραρε από κοντά με κοντινό πλασέ, ύστερα από αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων σε εκτέλεση κόρνερ. Το 2-0 ήρθε στο 40’ με εύστοχο πέναλτι του Φερνάντες, όμως στο 59’ η Ντιναμό έμεινε με 10 μετά από κόκκινη στον Λέτσιακς για επικίνδυνο μαρκάρισμα.

Λίγα λεπτά νωρίτερα (53’) η Ριέκα είχε δοκάρι με τον Γέλιτς, ενώ στο 84’ ο Τσρνιτς έκανε το γύρισμα, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Σόσα και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λιβάκοβιτς. Το 2-0 υπέρ της Ντιναμό έμεινε ως το φινάλε και η Ριέκα γνώρισε δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτή απέναντι στην Όσιγιεκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.