Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική νίκη με Κλωναρίδη η ΑΕΚ

Φιλική νίκη με Κλωναρίδη η ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2017 23:01
Με γκολ του Κλωναρίδη, η ΑΕΚ πήρε φιλική νίκη με 1-0 επί της Κορόνα Κιέλτσε, ομάδα πρώτης κατηγορίας στην Πολωνία. Πλήγμα με Σιμόες.

Θετικό πρόσημο για την ΑΕΚ και στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας απέναντι στην Κορόνα Κιέλτσε. Η «Ένωση» πήρε φιλική νίκη με 1-0, δείχνοντας αρκετά σταθερή ανασταλτικά, καθώς δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο από τους αντιπάλους της.

Ο αγώνας με την πολωνική ομάδα ήταν μία καλή ευκαιρία για τον Μανόλο Χιμένεθ να δοκιμάσει τρία διαφορετικά σχήμα (4-2-3-1, 4-4-1-1, 4-3-3). Με αρχικό σύστημα 4-2-3-1, ο Ισπανός παρέταξε τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια και τους Γκάλο, Τζανετόπουλο, Τσιγκρίνσκι και Βινίσιους στην τετράδα της άμυνας. Στα δύο χαφ βρίσκονταν οι Αϊντάρεβιτς και Σιμόες, στα πλάγια οι Κλωναρίδης και Τρίστασον, με τον Μάνταλο πίσω από τον προωθημένο Γιακουμάκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» στην πρώτη τους πραγματική ευκαιρία κατάφεραν να σκοράρουν όταν στο 27’, ο Μάνταλος επιχείρησε το σουτ, ο Ζουμπρόβσκι έλαβε την κόντρα και ο Κλωναρίδης μ' ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση «έγραψε» το 1-0.

Τέσσερα λεπτά νωρίτερα, η ΑΕΚ έχασε με τραυματισμό τον Σιμόες, ο οποίος υπέστη θλάση στον δεξιό προσαγωγό και κινδυνεύει να χάσει το πρώτο προκριματικό της ΑΕΚ. Το γκολ της Ένωσης προκάλεσε εκνευρισμό στους Πολωνούς, οι οποίοι έμπαιναν με δύναμη στις φάσεις, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακόπτονταν αρκετές φορές και να μην υπάρξει άλλη φάση.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου ο Χιμένεθ προχώρησε σε αλλαγές,. Στα χαφ βρίσκονταν πλέον οι Γιόχανσον-Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Κλωναρίδης στα άκρα και ο Μάνταλος πίσω από τον Λιβάια. Η Ένωση κινδύνεψε για πρώτη και μοναδική φορά στο 55' με το κοντινό σουτ του Τζούκιτς που απέκρουσε ο Ανέστης.

Σε αντίθεση με το χθεσινό ματς κόντρα στην Καρπάτι, η ΑΕΚ δυσκολεύονταν στο να βρει την τελική πάσα, με τον Χιμένεθ να προχωρά σε νέες αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς τους μικρούς Βλαχομήτρο-Μπάμπη αντί των Μάνταλου-Κλωναρίδη. Λίγο αργότερα πέρασε στο ματς και ο Αλμέιδα παίζοντας μαζί με τον Λιβάια. Η ΑΕΚ είχε μια καλή στιγμή με το πλασέ εντός περιοχής του Βλαχομήτρου (78’) που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Κίελτσε. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και η ΑΕΚ πήρε τη φιλική νίκη.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο (46' Μπακάκης), Τζανετόπουλος (46' Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι (87' Γιαννούτσος), Βινίσιους (46' Λόπες), Αϊντάρεβιτς (46' Γιόχανσον), Σιμόες (23' Γαλανόπουλος, 81' Αλμέιδα), Κλωναρίδης (67' Μπάμπης), Τρίστασον (46' Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (62' Βλαχομήτρος), Γιακουμάκης (46' Λιβάγια).

ΚΟΡΟΝΑ ΚΙΕΛΤΣΕ (Τζίνο Λετιέρι): Γκοστόμσκι (46' Αλομέροβιτς), Ριμάνιακ (83' Πόνσκι), Κοβάτσεβιτς (73' Αργύρης), Κβιέτσιεν (62' Μπάρι), Καλάστε, Μόζντζεν (70' Μις), Ζουμπρόβσκι (46' Μάτος), Τσεμπούλα (51' Κοσακίεβιτς), Αανκούρ (70' Αμπάλο), Γιούκιτς (70' Μρόζικ), Γκόρσκι (73' Σμόλαρτσικ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.