Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Ρούντιγκερ

Υπέγραψε στην Τσέλσι ο Ρούντιγκερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2017 17:35
Παίκτης της Τσέλσι είναι και επίσημα ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, με τον Γερμανό στόπερ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε». Στα 39 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής.

Τη δεύτερη της μεταγραφή για το φετινό καλοκαίρι ολοκλήρωσε η Τσέλσι, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντόνιο Ρούντιγκερ. Ο διεθνής Γερμανός στόπερ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Οι Λονδρέζοι είχαν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία με την Ρόμα για τον 24χρονο στόπερ, με το ποσό της μεταγραφής να ανέρχεται στα 39 εκατ. ευρώ (35 εκατ. ευρώ + 5 ως μπόνους). Να σημειωθεί πως ο Ρούντιγκερ βρίσκονταν στο στόχαστρο της Τσέλσι και το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του παίκτη λίγο πριν το Euro 2016 άλλαξε τα σχέδια των «μπλε», που κατέληξαν στην περίπτωση του Νταβίντ Λουίζ.

Ο Ρούντιγκερ αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη της Τσέλσι μετά από αυτή του ελεύθερου Γουίλι Καμπαγιέρο, ο οποίος προορίζεται για back-up του Τιμπό Κουρτουά. Φυσικά το μεγάλο πλήγμα για τους «μπλε» ήταν το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος θα συνεχίσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Βέλγος επιθετικός ήταν ο πρώτος στόχος του συλλόγου για τη γραμμή κρούσης και πλέον οι πρωταθλητές Αγγλίας φέρεται ότι στρέφονται στην περίπτωση του Άλβαρο Μοράτα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.