Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέστρεψε στην Έβερτον ο Ρούνεϊ

Επέστρεψε στην Έβερτον ο Ρούνεϊ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2017 16:29
Επέστρεψε στην Έβερτον ο Γουέιν Ρούνεϊ. Μετά από 13 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τα «ζαχαρωτά», επιστρέφοντας στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Γουέιν Ρούνεϊ στην Έβερτον. Ο 31χρονος επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τα «ζαχαρωτά» και θα φορέσει ξανά τη μπλε φανέλα μετά από 13 χρόνια.

Ο έμπειρος άσος αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως θρύλος του συλλόγου, καθώς τα 253 γκολ που σημείωσε τον καθιστούν πρώτο σκόρερ στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων».

«Το να φοράω ξανά αυτή τη φανέλα είναι ξεχωριστό, όπως ήταν πριν από 13 χρόνια. Ανυπομονώ να μπω στον αγωνιστικό χώρο και να παίξω με αυτή. Πιστεύω ότι έχουμε δυνατότητες για μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ είμαστε ικανοί να κατακτήσουμε κάποιο από τα Κύπελλα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρούνεϊ, με τη μεταγραφή του στην Έβερτον να αποτελούσε μέρος της συμφωνίας για την μετακίνηση του Λουκάκου στην Γιουνάιτεντ έναντι 85 εκατ. ευρώ.

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Γιουνάιτεντ στον Ρούνεϊ:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.