Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Οφόε ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Οφόε ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2017 16:40
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, ο οποίος βρίσκεται ήδη με την υπόλοιπη αποστολή των Πειραιωτών στο Γκενκ. «Να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με την Λέγκια και ο Βέλγος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 28χρονος βρίσκεται ήδη με την υπόλοιπη αποστολή των Πειραιωτών στο Γκενκ και θα ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος εισηγήθηκε για την απόκτηση του. Το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ + 1 εκατ. ευρώ μπόνους, ενώ ο παίκτης θα αμείβεται με 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Βέλγος box-to-box μέσος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με 5 γκολ και 14 ασίστ σε 42 παιχνίδια με την Λέγκια, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί MVP του πολωνικού πρωταθλήματος. Να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες ταξίδεψε στη Ρωσία για να υπογράψει στην Κράσνονταρ, ωστόσο η μεταγραφή «ναυάγησε» στο οικονομικό, αν και οι Ρώσοι έκαναν λόγο για πρόβλημα του παίκτη στο γόνατο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο Οφόε ανέφερε: «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι προφανής: Είμαι εδώ για να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα μου, να επιστρέψει στο Champions League και να κερδίσει τον τίτλο στην Ελλάδα, φυσικά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα από όλα, τους φιλάθλους της ομάδας, για τα μηνύματα τα οποία έχω ήδη λάβει. Φυσικά, ανυπομονώ να τους γνωρίσω στο γήπεδο! Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ένα επιτυχημένο... πάντρεμα, εκείνοι και εγώ και ότι μαζί θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και πολλά τρόπαια!».

Η ανακοίνωση και το βιογραφικό του παίκτη από την ΠΑΕ:


"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βάντις Οτζίτα-Οφόε.

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε (1,85μ.) γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1989 στο Ghent του Βελγίου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες της Anderlecht στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Το 2007 έκανε το μεγάλο βήμα και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του βελγικού συλλόγου και την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για το Hamburger SV. Μετά από έναν χρόνο στη γερμανική ομάδα επέστρεψε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Club Brugge, με την οποία σε 5 χρόνια ξεπέρασε τις 160 συμμετοχές.

Το 2014 πήρε μεταγραφή για την αγγλική Norwich, ενώ για έναν χρόνο δόθηκε δανεικός στην Rotherham United. Τον Αύγουστο του 2016 η Legia Warszawa τον αγόρασε από την αγγλική ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο και αναδείχθηκε μάλιστα mvp του πολωνικού πρωταθλήματος. Με τον πολωνικό σύλλογο κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, ενώ και το 2008 αναδείχθηκε κυπελλούχος Βελγίου με την Anderlecht.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες του Βελγίου, αλλά και με την Ανδρών".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.