Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε» στον Ολυμπιακό ο Οφόε

«Έκλεισε» στον Ολυμπιακό ο Οφόε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2017 16:11
Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με την Λέγκια για τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε και ο 28χρονος μέσος ταξίδεψε με προορισμό το Βέλγιο ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Μόνο τα τυπικά απομένουν προκειμένου οB άντις Οτζίτζα Οφόε να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού.

Όπως υποστηρίζει ο Πολωνός δημοσιογράφος Κριστόφ Στανόφσκι στον λογαριασμό του στο Twitter, οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σ’ όλα με την Λέγκια για τον 28χρονο μέσο, ο οποίος ταξίδεψε με προορισμό το Βέλγιο και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο των Πειραιωτών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Οφόε είχε αποφασίσει αρχικά να συνεχίσει στην Κράσνονταρ, ωστόσο η μεταγραφή «ναυάγησε» λίγο πριν τις υπογραφές, λόγω διαφωνιών ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η ανακοίνωση της μεταγραφής του από τον Ολυμπιακό, η οποία θα ξεπεράσει το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ + 1 εκατ. ευρώ μπόνους, είναι πολύ πιθανό να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Ο Βέλγος box-to-box μέσος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με 5 γκολ και 14 ασίστ σε 42 παιχνίδια με την Λέγκια. Μάλιστα ο παίκτης αναδείχθηκε MVP του πολωνικού πρωταθλήματος και σύμφωνα με τις πληροφορίες, το συμβόλαιο του αναμένεται να φτάσει το 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως.

Στιγμιότυπα του παίκτη:




Το γκολ του Οφόε κόντρα στη Ρεάλ:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.