Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βούζας: «Θα ενεργοποιηθούν όλοι οι παίκτες»

Βούζας: «Θα ενεργοποιηθούν όλοι οι παίκτες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2017 17:25
Ο Βασίλης Βούζας αναφέρθηκε στην πρόκληση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε πως θα ενεργοποιηθούν όλοι οι παίκτες της ομάδας που βρίσκονταν στο «ψυγείο».

Δύο ημέρες μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο, ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια με την Μπεσίκτας και δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε την αδυναμία των «ερυθρόλευκων» στο τελείωμα των φάσεων, ενώ ξεκαθάρισε πως θα ενεργοποιηθούν όλοι οι παίκτες που ήταν παραγκωνισμένοι από τον Μπέντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:


Για το γεγονός ότι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού

«Είμαι ένας επαγγελματίας προπονητής. Πάντα αποζητώ το καλύτερο. Είναι μία πρόκληση και ευκαιρία να δείξω την αξία μου και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης».

Για την ψυχολογική προετοιμασία των παικτών

«Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Να επικρατήσει το ομαδικό πνεύμα. Όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους. Ένας τέτοιος είναι η Ευρώπη και να συνεχίσουμε και αύριο μας δίνεται η δυνατότητα να ξεκινήσουμε θετικά αυτήν την διαδικασία».

Για το τι θα άλλαζε

«Θα άλλαζα την αποτελεσματικότητα στις τελικές. Κάτι που μας στέρησε βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι αυτό και ίσως κάτι από την αμυντική λειτουργία. Να είμαστε αποτελεσματικοί και να μην δεχόμαστε όπως είπατε και εσείς γρήγορα γκολ».

Το μήνυμά του στον κόσμο

«Νομίζω ότι είναι αυτονόητο πως αποτελεί ο κόσμος μία έξτρα βοήθεια. Να ζητήσω συμπαράσταση. Νομίζω πως καταλαβαίνουν όλοι ότι έχει σημασία η ψυχολογία και αύριο να είναι καυτή έδρα ξανά το Καραϊσκάκη και να δει ο αντίπαλος μία ομάδα που παίρνει τόσο μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο της».

Για τις δυσκολίες του Ολυμπιακού στη δημιουργία φάσεων

«Όταν είσαι στην διαδικασία να κυνηγάς 3 στόχους νομίζω πως όλοι οι παίκτες μπορούν να φανούν απαραίτητοι. Όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι. Θα ενεργοποιηθούν μέχρι τελευταίας στιγμής όλοι. Υπάρχει μία δύσκολη σειρά παιχνιδιών και μικρός χρόνος αποκατάστασης και προπόνησης. Είναι δύσκολο να έχεις συνέχεια τοπ φόρμα. Περιμένω από όλους τους παίκτες μου να είναι έτοιμοι. Να αυξήσουν τον βαθμό ετοιμότητας όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για την ενδεκάδα και το πλάνο του για την αναμέτρηση

«Με τους συνεργάτες μου αναλύουμε τον αντίπαλο. Ψάχνουμε ποιοι είναι διαθέσιμοι και για το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει. Θα δούμε τον βαθμό καταπόνησης και ετοιμότητας. Έχουμε κάποια σχέδια στο μυαλό μας. Ακόμα όλα είναι πιθανά και ρευστά όμως».

Για το σημείο - κλειδί του αγώνα

«Η Μπεσίκτας είναι μία ομάδα που θέλει να έχει κατοχή της μπάλας. Έχει υψηλό ποσοστό κατοχής. Έχει παίκτες με ιδιαίτερες ικανότητες. Στόχος να κρατήσουμε το μηδέν, να περιορίσουμε παικτες - κλειδιά και έχοντας επιλέξει τα αδύναμά της σημεία θα ασκήσουμε τακτική είτε για να βάλουμε γκολ είτε για να πιέσουμε πιο πολύ τον αντίπαλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.